Acest concurs a expirat în data de 2017-05-15. Vezi concursurile active aici.
Exploreaza profm.ro si castiga bicicleta de la Veloteca.

Concursul „Exploreaza profm.ro si castiga bicicleta de la Veloteca” se deruleaza zilnic, in perioada 02.05.2017 – 14.05.2017, exclusiv pe pagina de internet www.profm.ro.

„Exploreaza profm.ro si castiga bicicleta de la Veloteca” presupune un concurs ce stimuleaza curiozitatea si perseverenta participantilor, care trebuie sa acceseze sectiunile de concurs de pe pagina de internet www.profm.ro pentru a descoperi „bicicleta rosie” inserata in mod aleatoriu in oricare dintre sectiunile paginii de internet. 

„Bicicleta rosie” va fi reprezentata sub forma unui banner inserat in interiorul sectiunilor de pe pagina de internet www.profm.ro, banner ce va directiona participantul catre pagina de concurs. 

Ajuns in pagina de concurs, participantul va trebui sa completeze un formular cu campuri prestabilite: nume, prenume, varsta, adresa de email, telefon, judet, oras. De asemenea, acesta va trebui sa raspunda la o intrebare inclusa in acelasi formular de concurs. 

Odata completate toate campurile prestabilite si considerate obligatorii in procesul de inscriere al participantului, acesta este automat inscris in baza de date a participantilor inscrisi in cadrul concursului Concursul „Exploreaza profm.ro si castiga bicicleta de la Veloteca”.

In cadrul concursului „Exploreaza profm.ro si castiga bicicleta de la Veloteca” derulat in perioada 02.05 – 15.05.2017, se va acorda urmatorul premiu:  

  • 1 bicicleta de trekking, de dama, de culoare rosie, dimensiune cadru 42cm

In data de 15 mai 2017, oricand in intervalul 08.00 – 16.00, reprezentantii Organizatorului vor desemna castigatorul premiului utilizand platforma random.org. Castigatorul va fi anuntat in mod oficial prin afisarea numelui acestuia in pagina de concurs de pe www.profm.ro.