Acest concurs a expirat în data de 2014-07-28. Vezi concursurile active aici.
Castiga o bicicleta Single Speed rosie si 5 casti Melon Helmets!

Seria surprizelor ce le-am pregătit pentru voi nu s-a încheiat o dată cu Parada Skirtbike ci vrem să va surprindem și să va bucurăm și după pedalarea de duminică, prin soarele de iulie.

NESCAFÉ 3in1, sponsorul nostru principal, v-a pregătit un concurs inventiv, plin de premii, păi cum altel?! După ce v-au văzut reacțiile la câștigarea premiilor, s-au gândit să dubleze doza de fericire, oferind 5 căști Melon Helmets și premiul cel mare: O BICICLETĂ!

Și nu orice fel de bicicletă, după ce frumoasa Pegas și-a găsit biciclistă duminică, acum NESCAFÉ 3in1 pune la bătaie o SINGLE SPEED ROȘIE!

Ca să te înscrii în concursul nostru e necesar să fii inventiv și să creezi un desen cu ajutorul NESCAFÉ 3in1, cafeaua ce o savurezi în fiecare dimineață și nu numai.

Îți dăm și teme de lucru: cafea + bicicletă/ femeie pe bicicletă/ mobilitate urbană, ideile tale fiind desenate cu marker, creion și/ sau tuș negru.

Lucrările voastre trebuie trimise până pe 20 iulie la concurs@skirtbike.ro, urmând să le centralizam într-un frumos album pe pagina de Facebook a NESCAFÉ 3in1, unde vor strânge voturile vizitatorilor curioși în perioada 21 – 27 iulie 2014.

Noi și juriul NESCAFÉ 3in1 vom alege apoi 10 clasați, urmând că pe 29 iulie să anunțăm fericitul/ fericita câștigător/ câștigatoare a bicicletei roșii și a celor 5 căști Melon Helmets!