98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o biblioteca de 100 de carti Nemira!

 admin  2016.05.15  Carti, Reviste,Trageri la sorti  1725

concurs Nemira

Concursul se va desfasura incepand cu data de 10 mai 2016 si se va incheia la data de 30 mai 2016.

Participantii intra pe blogul editurii Nemira, la Reading Check list si completeaza lista de carticitite din cele 25 propuse.

Pentru a vedea rezultatul si a intra in concurs participantii trebuie sa completeze urmatoarele date personale: nume, prenume, adresa de emailde contact, localitatea si judetul de resedinta.

Cei care completeaza mai mult de 20 de titluri din cele 25 intra la categoria Super cititori si participa automat la tragerea la sorti prin random.org pentru marele premiu.

Castigatorul va primi 100 de carti Nemira. Valoarea totala bruta a premiului este de 2021,61 RON (inclusiv TVA).

Dupa incheierea perioadei de concurs, se va alege prin tragere la sorti 1 castigator si alti 2 castigatori de rezerva. Castigatorul va fi contactat personal prin email pentru a confirma ca poate beneficia de premiu.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Nemira castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.