Acest concurs a expirat în data de 2014-11-15. Vezi concursurile active aici.
Citeste liber, gandeste drept, judeca corect!

Campania "Citeste liber, gandeste drept, judeca corect! Aboneaza-te la Evenimentul zilei si Capital!" se desfasoara in perioada 22 septembrie - 14 noiembrie 2014.

In Evenimentul zilei va apare tiparit in interiorul publicatiei talonul de abonament pe pagina dedicata promovarii campaniei, in cel putin 10 editii iar in Capital va apare tiparita macheta dedicata campaniei in cel putin 4 editii, pe tot tirajul. 

Participa la tragerea la sorti cu premii in cadrul campaniei «Citeste liber, gandeste drept, judeca corect! Aboneaza-te la Evenimentul zilei si Capital!» abonatii care au efectuat plata abonamentului in contul Editurii Evenimentul si Capital, cat si prin Mandat Postal prin intermediul Postei Romane la oficiile postale teritoriale. 

Pentru a participa la aceasta campanie, abonatul la Evenimentul zilei trebuie sa completeze talonul de abonare cu datele de identificare si sa il expedieze impreuna cu copia dupa dovada platii pe adresa redactiei. Se trimite un singur talon completat pentru un abonament platit. Abonatul la revista Capital trebuie completat formularul electronic din sectiunea abonamente pe capital.ro/abonamente. Daca efectuarea platii se face pana la data de 20 a lunii, in curs, livrarea abonamentului poate incepe din luna urmatoare. 

Abonamentul la Evenimentul zilei si/sau Capital include in pret si distributia ziarului la adresa indicata de abonat.

La tragerea la sorti participa toti abonatii care au achitat abonamentul in timpul campaniei respectiv 22 septembrie - 14 noiembrie 2014 si care respecta conditiile prezentului Regulament. 

  • Marele Premiu oferit prin tragere la sorti este: Banda de alergat Fit Tronic FT5051 
  • 10 pachete carti beletristica pentru abonatii la cotidianul Evenimentul zilei pe cel putin 3 luni si 10 pachete carti business pentru abonatii la revista Capital pe cel putin 6 luni. 

Abonatii trebuie sa trimita dovada platii si taloanele de abonament in atentia Departementului Abonamente EEC, la adresa Bd. Dimitrie Pompeiu, nr.6, Cladirea A, sector 2, Bucuresti pana in data de 18 noiembrie sau completate online pe evz.ro/abonamente sau capital.ro/abonamente si validate, platite online precum si toti cei care se aboneaza prin SMS. Pentru a fi validate, taloanele trebuie sa fie completate in intregime si sa fie insotite de copia dupa dovada platii abonamentului.