Acest concurs a expirat în data de 2014-10-16. Vezi concursurile active aici.
Casa dulce, casa!

Campania  "Casa dulce, casa!” este organizată şi se desfăşoară la nivel național, pe teritoriul Romaniei, în perioada: 15.09.2014  – 15.10. 2014 .

Participantii trebuie sa participe la un joc interactiv, accesând concurs.acasa.ro/generali si apoi sa își completeze datele de contact în formular.  Participantii trebuie sa ofere date reale si valide de contact: e-mail si nume/prenume, in caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare.

Premiul consta intr-o asigurare EUROCASA COMPLETA PLUS de la Generali, care acopera o paleta larga de posibile daune materiale a bunurilor, atat din cauza evenimentelor neprevazute, cat si a evenimentelor naturale. Asigurarea include si raspunderea civila a familiei si o serie de alte riscuri aditionale, pentru un singur imobil.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti, printr-un sistem automat. Tragerea la sorți a câştigătorului va avea loc in 16.10.2014, din toate înscrierile valide în campanie. Se vor extrage 1 castigator si 10 rezerve.