98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o asigurare Casco!

 detty  2016.09.14  Diverse,Trageri la sorti  1114

concurs acasa.ro

Concursul "Condu fara stres cu Generali" se desfasoara in perioada: 09 septembrie 2016 - 08 octombrie 2016.

Modul de desfasurare a concursului

Utilizatorii trebuie sa acceseze pagina campaniei si sa parcurga toti pasii din proiect. Participantii trebuie sa ofere date valide de contact: e-mail si nume /prenume.

Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord sa acorde organizatorului permisiunea de a mentiona numele in legatura cu participarea acestora in concurs. 

Castigatorul se va extrage in mod aleatoriu. Acesta va fi desemnat in data de 09 10 2016

Premiul consta intr-o asigurare tip Casco. Pretul variaza in functie de tipul autoturismului si criteriile de segmentare. 

Premiul este oferit de catre S.C. Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs acasa.ro castiga premii concurs Generali asigurare Casco promotie GeneraliNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.