Acest concurs a expirat în data de 2016-04-16. Vezi concursurile active aici.
Inovatie impotriva ridurilor.

Lierac se impune ca brand international de referinta care combina etica, eficienta dovedita, siguranta si senzorialitatea. Fiecare formula contine cele mai bune combinatii de ingrediente active alese cu strictete si abordeaza probleme specifice tenului. Moleculele active sunt extrase din inima naturii, cu ajutorul celor mai avansate biotehnologii derivate din dermatologie. Concentratiile optime ofera cea mai mare eficienta in timp  asigurand siguranta maxima.

Lierac beneficiaza de 40 ani de inovatie si expertiza recunoscuta, cu game de ingrijire a pielii special concepute pentru a raspunde cerintelor diferitelor tipuri de ten.

Iti doresti un ten de invidiat, cu o piele sanatoasa si luminoasa, fara riduri? Atunci produsele Lierac sunt exact ceea ce ai nevoie! Poti fi una dintre castigatoare. Este foarte simplu!

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de concurs cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea „Care este beneficiul principal al produselor Lierac?” si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 5 premii. 

Concursul este valabil în perioada 1 aprilie 2016 – 15 aprilie 2016. Câştigătorii vor fi anunţaţi in data de 18 aprilie 2016.