108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga noul obiectiv Nikkor AF-S DX 16–80mm f/2.8–4E ED VR!

 admin  2015.07.02  Diverse,Trageri la sorti  1273

concurs Nikon

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 02.07 - 02.08.2015.

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro si apoi sa
incarce in galeria concursului o singura fotografie cu tema "Sunt vara ta". Un participant poate inscrie o singura fotografie in concurs. La inscriere, participantul va fi abonat automat la newsletter nikonisti.
Toate voturile inscrise in concurs trebuie sa fie legitime si individuale, astfel ca o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de pe care sa se voteze pe sine sau sa voteze pe altii. Nu este permisa nici o forma de sponsorizare pentru obtinerea de voturi.

La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto Nikon. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu telefoane sau tablete. Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs.

Premii:

  • Premiul cel mare: obiectiv foto AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR
  • Premiul publicului: cele mai votate 3 imagini vor primi primi cate un troler Sunt calator.

Premiul cel mare va fi acordat prin jurizare de catre redactia Nikonisti. Cele mai votate 3 imagini vor primi cate un troler Sunt Calator.

Modalitati admise de postprocesare a fotografiilor:

  • Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 2000 de pixeli, iar rezolutia trebuie sa fie de minimum 240 dpi.
  • Sunt permise orice mijloace de procesare si editare, cu exceptia montajelor/colajelor foto (elemente dintr-o imagine folosite in alta imagine sau copiate in alta zona).
  • Nu sunt permise fotografiile cu semnatura si/sau rama.

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Nikon Sunt vara ta concurs foto obiectiv NikkorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.