105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga noul iPhone 6!

 admin  19.09.2014  Telefoane,Trageri la sorti  2032

concurs Revista Andreea Raicu

Castiga noul iPhone 6 oferit de QuickMobile si fii prima care isi va completa arsenalul de seductie cu Cel Mai Hot smartphone al momentului!

Esti pasionata de tehnologie si iti place sa faci fotografii pentru profilele tale de FB si Instagram? Atunci cu siguranta visezi la noul iPhone 6. QuickMobile iti ofera sansa de a castiga cel mai in voga gadget al momentului!

Tot ce trebuie sa faci este sa postezi fotografia (sau fotografiile) preferata/e din vacanta pe pagina de FB RevistaAndreeaRaicu si/sau pe pagina de Instagram RevistaAndreeaRaicu. 

Nu uita sa folosesti pe ambele pagini htagurile #revistaandreearaicu si #iphone6quickmobile, este o conditie esentiala pentru ca fotografia ta sa participe la concurs.

Perioada concursului pentru un iPhone 6 oferit de QuickMobile: 18 - 29 septembrie 2014!

Fotografia care primeste cele mai multe like-uri va fi premiata cu un iPhone 6. Numele castigatorului va fi anuntat pe FB Andreea Raicu si pe FB Revista Andreea Raicu pe 30 septembrie. Castigatorul va fi anuntat prin email.

Imaginile participante la concurs trebuie sa apartina concurentilor, nu pot fi imagini din baze de date sau fotografii preluate din alte surse online.

Echipele Revista AndreeaRaicu si QuickMobile nu pot participa la concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs QuickMobile Revista Andreea Raicu concurs iPhone 6 castiga iPhone 6


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail