Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-07-15. Vezi concursurile active aici.
Castiga noul Nokia Lumia 630!

Concursul „Ghiceşte cuvântul” se va desfăşura în perioada 30 iunie – 14 iulie 2014.

Pentru a se înscrie oficial şi a participa în concurs utilizatorul trebuie să aibă un cont de Facebook, să devină fan al contului oficial Nokia România (dacă nu este deja fan al acestui cont), vechimea contului său de Facebook să fie de minim un an de zile şi numărul său de prieteni de pe Facebook să fie de minim 100. 

Utilizatorul trebuie să acceseze aplicaţia special dedicată concursului „Ghiceşte cuvântul” şi să ghicească cuvântul care lipseşte din fiecare dintre cele 5 fraze din concurs. Fiecare frază care trebuie întregită înseamnă un nivel de concurs. Dacă cuvântul indicat pentru un anume nivel este cel corect, participantul va putea trece la următorul nivel. 

Când un nivel este accesat, porneşte un cronometru, care măsoară timpul în care participantul găseşte cuvântul lipsă. Cu cât cuvântul este găsit mai rapid, cu atât punctajul final va fi mai mare. În funcţie de rapiditatea cu care participantul descoperă toate cuvintele lipsă, va primi un punctaj final (suma punctajelor obţinute pentru toate cele 5 niveluri care se pot parcurge într-o sesiune de joc), cu care este încris în clasamentul final. 

Participanţii pot intra în aplicaţie pe toată perioada de concurs, fără limită de număr de participări, având posibilitatea astfel de a-şi îmbunătaţi punctajul acumulat cu fiecare nouă încercare. În clasamentul final, un participant va fi înscris cu punctajul cel mai mare pe care îl obţine la o încercare, în perioada concursului. Cu cât punctajul său este mai mare cu atât şansele de a fi înscris automat la tragerea la sorţi de la final concurs sunt mai mari. 

Data limită de înscriere în acest concurs este 14 iulie – ora 23:30.

In cadrul acestui concurs se va acorda 1 premiu prin tragere la sorţi: 

  • 1 telefon Nokia Lumia 630

Participanţii care intră la tragerea la sorţi finală vor fi primii 100 de clasaţi în clasamentul final, care au punctajul cel mai mare obţinut în concurs.