Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Inscrie in galeria concursului cea mai reusita fotografie de calatorie realizata de tine in 2014.

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 02 – 30.04.2015.

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro si apoi sa incarce in galeria concursului cea mai buna fotografie realizata in 2014. Un participant poate inscrie o singura fotografie in concurs. La inscriere, participantul va fi abonat automat la newsletter nikonisti.

Toate voturile inscrise in concurs trebuie sa fie legitime si individuale, astfel ca o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de pe care sa se voteze pe sine sau sa voteze pe altii. Nu este permisa nici o forma de sponsorizare pentru obtinerea de voturi.

La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu telefoane sau tablete. Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs. Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 2000 de pixeli, iar rezolutia trebuie sa fie de minimum 240 dpi. Sunt permise orice mijloace de procesare si editare, cu exceptia montajelor/colajelor foto (elemente dintro imagine folosite in alta imagine sau copiate in alta zona). Nu sunt permise fotografiile cu semnatura si/sau rama.

Premii:

  • Premiul cel mare: aparatul foto Nikon 1 J5 kit 10-30mm PD-zoom si expozitie in cadrul Photo Romania Festival cu 14 fotografii din portofoliul castigatorului.
  • Premii secundare: doua free pass-uri pe perioada festivalului si trei trollere Nikon

Castigatorii premiului cel mare si ai celor doua free pass-uri vor fi desemnati de catre un juriu format din organizatorii Photo Romania Festival. Castigatorii trollerelor Nikon vor fi alesi pe baza voturilor acordate de catre utilizatorii site-ului nikonisti.ro.