Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga net si asculta‑ti muzica preferata!

Campania "Coca‑Cola si Orange"  se va desfasura in perioada 14.09.2015 - 31.12.2015 inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt bauturile carbogazoase Coca‑Cola si Coca‑Cola Zero, imbuteliate în ambalaje de 500 ml PET. Ambalajele promotionale aferente produselor promotionale vor putea fi identificate prin etichetele promotionale care vor contine mesajul "Castiga net si asculta‑ti muzica preferata!" si capacele promotionale de culoarea galbena care vor avea tiparit pe partea superioara, in exterior, grafica de mai jos reprezentand si mesajul “Uita‑te sub capac" si in interior un cod unic alfanumeric format din 10 caractere.

Pentru a se inscrie in campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional, si sa inscrie pe pagina de concurs codul alfanumeric, numarul de telefon, precum si alte date personale solicitate, urmand procedura electronica de inscriere pusa la dispozitie pe website. 

Dupa inscrierea si validarea numarului de telefon si a codului, participantul va primi in mod garantat, in conditiile de eligibilitate ale promotiei, confirmarea alocarii premiului de catre partener, respectiv alocarea celor 25 MB de trafic internet pe telefonul mobil in reteaua Orange si internet pe mobil nelimitat si gratuit pe platforma dedicata Coca‑Cola.

Confirmarea va consta in primirea de catre participat a unui SMS de confirmare trimis de catre partener, pe numarul de telefon inscris in campanie. 

Premiul se va activa de catre Orange Romania in termen de maxim 4 zile lucratoare de la introducerea codului unic in portalul web al organizatorului. Premiul are valabilitate 30 de zile de la activarea acestuia pentru cartelele reincarcabile Prepay si o luna de facturare pentru abonamentele Orange. Pentru abonamentele Orange, daca cei 25MB de trafic internet pe telefonul mobil se activeaza in timpul unei luni de facturare, vor putea fi utilizati luna curenta plus luna urmatoare intreaga de facturare.

Premiul se va acorda pentru fiecare cod inscris si validat in portalul web coke‑stream.com.