Acest concurs a expirat în data de 2017-03-16. Vezi concursurile active aici.
Pentru ca iubesc, vreau sa daruiesc.

Câştigă net cu Dragobiţii şi profită de super reduceri în DragoShop!

Intră în " Contul meu Orange", introdu numărul tău de telefon şi cel al persoanei dragi, află numărul vostru magic şi primeşti de 10 ori mai mult net pentru amândoi.

Campania de alocare a bonusului de internet este disponibilă clienților Orange exclusiv online prin intermediul aplicației "Contul meu Orange".

Bonusul de internet se alocă atât pe numărul de telefon care a inițiat asocierea (identificat automat ca fiind numărul primar asociat utilizatorului autentificat în "Contul meu Orange"), cât și pe numărul de telefon cu care se face asocierea.

Traficul de internet oferit bonus este național, individual și se consumă înaintea traficului inclus. Bonusul de internet se va activa în maxim 24 de ore.

Valabilitatea bonusului de internet este de 1 lună de facturare pentru abonați, respectiv 30 de zile pentru clienții PrePay. Valabilitatea se calculeaza de la ultima alocare.

Pentru a putea utiliza bonusul, clienții PrePay trebuie să aibă o opțiune activă.

Un client poate iniția mecanismul de acordare bonus de maxim trei ori. Un client poate primi maxim 6 bonusuri în cadrul campaniei (3 în calitate de initiator dar nu mai mult de 5 GB și 3 în calitate de primitor dar nu mai mult de 5 GB).

Dacă un utilizator autentificat în "Contul meu Orange" administrează mai multe numere de telefon, pentru acestea nu va putea iniția asocierea cu alte numere de telefon. Pentru celelalte numere de telefon se va putea iniția mecanismul doar din conturile online asociate acestora.

Numerele apartinad conturilor de angajat Orange nu participa la promotie.

Campania este valabila in perioada 7 februarie – 15 martie 2017.