Vouchere • Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga mobila de bucatarie in valoare de 2.000 de euro, zilnic un mixer cu bol Powermix, un blender cu functie de gatire Easy Soup sau un blender Blendforce!

Adăugat de concursoman în data de 2016.03.14 • 4931 vizualizări

concurs Tefal

Fabrica de clatite.

Campania “Fabrica de clătite” va fi organizată şi se va desfăşura exclusiv în punctele de vânzare cu amănuntul de pe teritoriul României, în perioada 14.03.2016, începând cu ora 00:00:00 – 08.05.2016, până la ora 11:59:59 inclusiv.

Este considerat produs participant la această campanie orice produs din gama Tefal, exclusiv din categoriile tigăi (inclusiv specialități precum tigaie de clătite, tigaie grill sau tigaie wok), cratițe și oale.

Participanţii la prezenta campanie trebuie să:

 1. să achiziţioneze cel puţin un produs participant la campanie;
 2. să înscrie numărul și data bonului fiscal /facturii fiscale care atestă achiziția produsul participant în perioada campaniei prin:
  • SMS, la numărul 1793 (numărul 1793 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul - numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone și Orange) Mesajul de SMS trebuie să conţină numărul și data bonului fiscal /facturii fiscale care atestă achiziția unui produs participant. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.
  • Web, la adresa www.tefal.ro. Participanţii trebuie să completeze formularul special, cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail) şi să introducă numărul și data bonului fiscal /facturii fiscale ce atestă achiziția unui produs participant. După ce înscrierea a fost înregistrată pe site, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

În cadrul prezentei campanii, un participant poate câștiga:

 • zilnic, unul dintre următoarele 3 premii instant: un blender Tefal Easy Soup, un mixer de mână cu bol Tefal sau un blender Tefal BlendForce
 • la sfârșitul campaniei, marele premiu: un voucher în valoare de 9.000 lei (echivalentul în lei a sumei de 2.000 euro) pentru mobilier de bucătărie de la Mobexpert

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii promoţionale sunt:

 • Premii zilnice oferite instant:
  • 56 x Blender Tefal Easy Soup BL8411, 1000 W, 4 Programe de gătit, 1.2 l
  • 56 x Mixer cu bol Tefal PowerMix HT617, 3.3 l, 500 W, 5 viteze + Turbo
  • 56 x Blender BlendForce Tripl’Ax BL310A39, 500W, 6 lame, 2 viteze + Funcție Pulse
 • Premiu oferit prin tragere la sorţi:
  • 1 x Voucher în valoare de 2000 euro pentru mobilier de bucătărie de la Mobexpert

Înainte de începerea campaniei va avea loc o extragere aleatoare, prin care se vor desemna 168 de momente câştigătoare pentru fiecare premiu instant acordat zilnic în perioada campaniei (câte 3 premii pe zi). Premiul instant acordat zilnic poate fi câştigat de primul participant care a trimis un bon fiscal /factură fiscală valid prin SMS /Web în momentul câştigător sau imediat după momentul câştigător extras în intervalul orar respectiv.

Tragerea la sorți a marelui premiu constând într-un voucher Mobexpert în valoare de 2.000 euro va fi electronică și avea loc pe data de 10.05.2016 la sediul agenţiei. Lista câştigătorilor şi a premiilor câştigate va fi postată pe site-ul tefal.ro, în termen de 10 zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS