Acest concurs a expirat în data de 2015-04-18. Vezi concursurile active aici.
Castiga o multime de premii numai bune de prajiturit!

Campania se desfasoara in perioada 9 Martie 2015, ora 14:00 – 17 Aprilie 2015, ora 23:59 inclusiv.

Pentru a participa la Campanie cei interesati trebuie sa se inscrie in Campanie în intervalul mentionat mai sus, urmand pasii mentionati in pagina, si anume:

  1. Cumpără orice produs Rama Maestro participant în perioada 9 martie - 17 aprilie 2015.
  2. Înscrie detaliile de pe bonul tău de cumpărături în formularul de concurs (numarul bonului, data acestuia, magazinul din care a fost facuta achizitia si produsele de pe bon, impreuna cu cantitatile corespunzatoare), impreuna cu adresa de email.
  3. Adaugă informatiile personale in formular (nume, prenume, telefon, localitate) dupa bifarea acordului expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date de catre Organizator prin intermediul Agentiei in vederea inscrierii in Campanie, desemnarii castigatorilor, validarii si atribuirii premiului. Inscrie cate bonuri vrei si ai mai multe șanse de a câștiga unul dintre premii. Pastreaza bonul pentru validare.
  4. Revino pe prajituria.ro și află dacă ai câștigat unul dintre premiile Rama Maestro!

Produsele participante la Campanie:  Rama Maestro 250 g,  Rama Maestro 500 g,  Rama Maestro Savoare de unt 250 g,  Rama De Sarbatoare Editie Limitata 250 g si orice pachet promotional al produselor de baza detaliate mai sus.

La finalul Campaniei, Organizatorul va desemna prin tragere la sorti electronica, castigatorii urmatoarelor premii, in aceasta ordine a extragerilor:

  • a. 30 premii constand in cate o carte de 12 retete culinare cu retete selectionate de pe prajituria.ro, tiparita;
  • b. 5 premii constand in mixere Philips HR1560;
  • c. 3 premii constand in mixere verticale Philips HR1627;
  • d. 3 premii constand in mixere verticale Philips HR1607;
  • e. 10 premii constand in seturi complete pentru briose (tava teflon, hartii, pahar gradat, set ornat si decorat);

Castigatorii premiilor vor fi desemnati in data de 24 aprilie 2015, orele 12:00, prin tragere la sorti, prin intermediul randompicker.com, dintre participantii inscrisi in mod valid in Campanie.