Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Dublu sau nimic!

Europa FM îţi lansează cea mai tare provocare auzită vreodată la radio: DUBLU sau Nimic, un concurs în care poţi câştiga mii de euro cash!

Din 8 septembrie 2014, ascultă Deşteptarea, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, şi poţi câştiga premii de mii de euro cash.

Cultura ta generală se transformă în premii cash, iar dacă ai curajul să mergi mai departe şi răspunzi corect, premiul se dubleză.

Pentru a putea participa la concurs, ascultă cu atenţie emisiunea Deşteptarea iar în momentul în care auzi semnalul de concurs, ai la dispoziţie 10 minute pentru a te înscrie, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul DUBLU, urmat de numele şi orasul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului în Deşteptarea.

Exemplu SMS valid: Dublu, Andrei Andreescu, Buzau

Cele mai spectaculoase lucruri vin în cantităţi duble! Câştigi premii de mii de euro cash şiîţi poţi dubla oricând premiul dacă ai curaj să accepţi următarea întrebare a matinalilor George Zafiu şi Vlad Petreanu!

Simplu! Acceptă provocarea DUBLU sau Nimic!