Acest concurs a expirat în data de 2015-06-11. Vezi concursurile active aici.
Gateste fara limite.

Concursul va incepe la data de 26 mai 2015, ora 14:00, si se va desfasura pana la data de 10 iunie 2015 ora 23:59.

Concursul se desfasoara conform urmatorului mecanism:

  • a. Participantul sa uploadeze pe contul sau personal de Facebook un text reprezentativpentru reteta pe care a gatit-o, insotit de o fotografie sau un video care atesta faptul ca a gatit respectiva reteta, in perioada Concursului si sa includa in textul respectivei postari hastagul #gatestefaralimite
  • b. Video-ul nu trebuie sa aiba mai mult de 50 de secunde, textul nu trebuie sa aiba mai mult de 200 de cuvinte, iar fotografia trebuie sa fie in format jpg.
  • c. Rebelmouse va extrage toate postarile insotite de hastagul #gatestefaralimite si le va publica in pagina dedicata Concursului de pe gatestefaralimite protv.ro in galerie.

Cei 10 finalisti ai Concursului vor fi stabiliti in data de 13 iunie 2015, de catre un juriu format din reprezentanti ai Organizatorului si Adrian Hadean, in functie de creativitatea retetei inscrise in concurs si a rezultatului reprezentat prin intermediul video-ului sau al fotografiei.

Castigatorul voucherului de 4.500 ron (TVA inclus) va fi stabilit pe 18 iunie, la finalul workshopului de gatit cu Adrian Hadean, de catre Adrian Hadean, in functie de prestatia din timpul cursului.

In cadrul acestui Concurs, Organizatorul ofera urmatorul premiu:

  • Un voucher de 4.500 ron (TVA inclus) pentru seturi de cratite pentru gatit de pe site-ul megaplus.ro

Organizatorul va afisa numele primilor 10 castigatori pe Website-ul Concursului in data de 13 iunie 2015, ora 18:00, iar pe cel al castigatorului voucherului in data de 19 iunie, ora 13:00.