Acest concurs a expirat în data de 2016-12-26. Vezi concursurile active aici.
Anul asta tu dai tonul la Craciun. Creeaza o colinda fara pereche, sa sune bine la ureche si incalzeste-ti vocea cu Pavel Bartos!

Concursul „Colind creativ” se deruleaza in intervalul 2 decembrie 2016 – 25 decembrie 2016, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa se inscrie in perioada campaniei, in pagina dedicata concursului si sa aleaga un colind din lista celor afisate in pagina, pe care sa il compleze cu o strofa compusa de ei si sa completeze formularul de inregistrare.

Din cei care se inscriu, in data de 19.12.2016, organizatorul va alege 10 finalisti in functie de creativitatea strofei scrise in concurs. Cei 10 finalisti vor fi comunicati public in pagina concursului.

In perioada 19.12.2016-25.12.2016 cei 10 finalisti trebuie sa trimita un video cu ei cantand respectivul colind (atat strofele din site, cat si strofa compusa de participant) la adresa andreea.ivanciu@protv.ro, in orice format, mai putin avi,.

Castigatorul concursului va fi desemnat, dintre cei 10 finalisti, in data de 27.12.2016, de catre echipa redactiei protv.ro formata din Paul Muntenescu, Sabina Ungureanu si Andreea Ivanciu, in functie de calitatea interpretarii colindului si creativitatea strofei scrise de participant.

Fiecare participant se poate inscrie de mai multe ori in concurs.

Premiul consta in oferirea sumei brute de 5.000 euro. Plata premiului se va face de catre partener prin transfer bancar, in lei, la cursul euro/leu comunicat de catre Banca Nationala a Romaniei pentru data platii, in termen de 7 zile de la data punerii la dispozitie a documentelor justificative. Premiul va fi asigurat si acordat castigatorului de catre Partener, neputand fi cedat unor terti.