98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga lunar un parfum oferit de Hiris!

 admin  2015.05.27  Beauty,Trageri la sorti  1408

concurs Hiris

Concursul "Castiga lunar un parfum oferit de Hiris" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 20 mai 2015 – 22 iunie 2015, inclusiv.

Pentru a participa la concurs, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Hiris, accesand link-ul Concurs Newsletter, in perioada 20 mai 2015 - 22 iunie 2015. Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic. O adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare.

Premiul Concursului este unul din parfumurile Giulia Nahmany Glam Love 50 ml Eau de Parfum (parfum de dama, in cazul in care castigatorul este o doamna) si Valentino Uomo 50 ml Eau de Toilette (parfum barbatesc, in cazul in care castigatorul este un domn).

Castigatorul va fi desemnat in data de 23 iunie 2015, fiind extras dintre participantii inscrisi la concurs. Castigatorul desemnat va primi unul din parfumurile Giulia Nahmany Glam Love 50 ml Eau de Toilette, in cazul in care castigatorul este o doamna si Valentino Uomo 50 ml Eau de Toilette, in cazul in care castigatorul este un domn. Fiecare Castigator este extras în functe de ID-ul sau de abonare, folosind serviciul random.org. Fiecare abonat dispune de un ID unic, un numar natural.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Hiris Giulia Nagmany Glam Love concursuri online castiga parfum concurs parfum Valentino UomoNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.