101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
61
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga lapte condensat pentru 100 de cafele!

 admin  2017.12.22  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  2714

concurs Manafu.ro

Dacă ești pasionat de cafeaua cu lapte sau ai pe cineva în familie care bea numai cappuccino, latte sau alte variante, ai ocazia să câștigi lapte condensat cât pentru 100 de cafele.

Blogul Manafu.ro a lansat un concurs împreună cu Laptele Maresi prin care oferă cel mai cunoscut lapte din Austria unui cititor.

Tot ce trebuie să faceți este să vizitați blogul și să completați formularul de acolo.

Maresi Lapte Condensat – originalul în ambalaj de sticlă din 1955 – este asociat cu denumirea generică a laptelui pentru cafea în Austria, multe decenii fiind singurul lapte pentru cafea din această țară. Calitatea premium, design-ul atemporal și consecvența care s-a păstrat de-a lungul anilor au transformat Maresi într-un clasic din Alpii austrieci.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Manafu.ro castiga premii lapte condensat MaresiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.