98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga jucarii in valoare de 250 Ron!

 detty  2016.08.17  Jucarii,Concursuri cu votare  1266

Jucarii, revista Libertatea pentru femei

Campania promoţională “Copilul tau, vedeta noastră!”, desfășurată de siteul libertateapentrufemei.ro, este organizată şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României, in pagina de concurs, în perioada 9 august – 31 decembrie 2016.

Mecanismul campaniei:

Fiecare participant la aceasta campanie trebuie să posteze pe site-ul libertateapentrufemei.ro la sectiunea “Copilul tau, vedeta noastra” o fotografie a copilului său (vârsta maximă 6 ani), însoțită de numele copilului și vârsta, sau să o trimită pe adresa vedeta@libertateapentrufemei.ro, cu specificatia pentru concursul “Copilul tau, vedeta noastră!”. În fiecare lună, site-ul libertateapentrufemei.ro premiază cea mai votată fotografie cu jucării în valoare de 250 de lei. În plus, primii patru copii care au adunat cele mai multe voturi în decursul unei luni au sansa de a fi publicati o singura data in revista ”Libertatea pentru femei”. In aceasta campanie intra toti participantii care trimit fotografii în perioada aferentă fiecărei luni (de pe 1 până pe 30 sau de pe 1 până pe 31 ale lunii). 

Prin trimiterea și postarea fotografiilor cu minori, participanții garantează faptul că au dreptul legal să le publice și își exprimă acordul pentru publicarea pe site-ul libertateapentrufemei.ro, răspunzând personal în cazul în care aceste poze lezează imaginea sau drepturile unei terțe părți.

ATENTIE! Pozele care conțin nuditate explicită sau sunt indecente NU vor fi publicate.

Premiile campaniei promotionale:

Premiile acestei campanii sunt jucării în valoare de 250 de lei și se acordă o dată pe lună. Cei mai votați patru copii pot apărea în revista Libertatea pentru femei.

Câştigătorul acestei campanii va fi stabilit în urma voturilor şi va fi publicat pe site-ul libertateapentrufemei.ro si pe pagina de Facebook Libertatea pentru Femei, cel tarziu pe data de 3 a fiecărei luni.


PARTICIPA LA CONCURS

jucarii concurs votare Libertatea pentru femei concursuri online concurs Libertatea pentru femei castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.