Acest concurs a expirat în data de 2015-04-06. Vezi concursurile active aici.
Primavara aceasta platesti cumparaturile cu orice card Visa si poti castiga o masina 4x4 sau un voucher de cumparaturi de pana la 100 de lei.

Campania promotionala "Primavara aceasta platesti cumparaturile cu orice card Visa si poti câstiga o masina 4x4 sau un voucher de cumparaturi de pâna la 100 de lei" incepe la data de 23 februarie 2015 si se va incheia la data de 5 aprilie 2015 Campania se va desfasura in toate cele 102 de magazine Kaufland din Romania.

Pot participa la aceasta Campanie, toti clientii care achita, cu orice card Visa, cumparaturile efectuate in perioada Campaniei in magazinele Kaufland. Acestia vor primi, pentru fiecare plata efectuata cu cardul Visa, un talon razuibil, care poate fi sau nu castigator. Taloanele castigatoare contin valoarea premiului instant (50 lei sau 100 lei) castigat si nu pot fi inscrise la tombola pentru premiul final, prin tragere la sorti, de la sfarsitul campaniei.

In cazul in care talonul razuibil este castigator, pe acesta va fi trecuta valoarea premiului castigat, constand intr-un card cadou. Pentru a intra in posesia cardului cadou, pentru validare, trebuie pastrat atat bonul de cumparaturi cat si talonul razuibil castigator. Pentru ridicarea premiului instant clientul va merge la biroul de Informatii, din orice magazin Kaufland, va preda talonul razuibil castigator si va ridica cardul cadou, care poate fi folosit la achitarea ulterioara a cumparaturilor exclusiv in magazinele Kaufland. Cardurile cadou pot fi folosite pentru cumpărături în valoarea tiparita pe acestea, in orice magazin Kaufland din România.

In cazul taloanelor razuibile necastigatoare, acestea pot fi inscrise la o tragere la sorti, inscrierea putandu-se realiza prin completarea si introducerea talonului razuibil necastigator in urnele speciale aferente acestei campanii, prezente in magazinele Kaufland. Talonul razuibil necastigator ce va fi introdus in urna, trebuie completat cu urmatoarele date personale: Nume, Prenume, Oras/Judet, numar de telefon mobil.

Plata pentru cumparaturile efectuate poate fi efectuata atat integral cat si partial cu cardul Visa. Mai multe cumparaturi respectiv plati cu cardul Visa, inseamna mai multe sanse de castig!

In cadrul acestei campanii se vor acorda urmatoarele premii:

  • 1.500 de premii instant, structurate astfel:
    • 1.000 x card cadou de 50 lei
    • 500 x card cadou de 100 lei
  • Un premiu acordat prin tragere la sorti: un autoturism Dacia Duster

Autoturismul se va acorda in urma unei extrageri si se va efectua in prezenta unui  reprezentant al Organizatorului. La tragerea la sorti se va extrage 1 potential castigator si 2  potentiale rezerve.  Extragerea, va avea loc in perioada 27 - 28 Aprilie 2015 La aceasta extragere vor fi luate in calcul toate taloanele necastigatoare, completate cu  Nume, Prenume, Oras/Judet, Nr Telefon Mobil si introduse in urnele de concurs alfate in toate  magazinele Kaufland din Romania.