Acest concurs a expirat în data de 2014-09-15. Vezi concursurile active aici.
Castiga instant, fara tragere la sorti o tableta LG G Pad 7!

Campania "G3 Promo" se va desfasura in perioada 11 iulie 2014, ora 00:00:00 – 14 septembrie 2014, ora 23:59:59 inclusiv.

Produsele participante in Campanie sunt telefoanele LG G3 (D855), cu memorie interna 16 GB si 32 GB, avand culorile alb, negru si auriu, produse importate de LG Electronics Romania S.R.L.. Produsele participante au pe una dintre lateralele cutiei in care este ambalat produsul participant, o eticheta cu urmatoarele mentiuni: Continut pachet, Producator si Importator impreuna cu insemnul RO, importatorul fiind LG Electronics Romania S.R.L.. Foarte important! Campania promotionala este valabila doar pentru achizitia de telefoane LG G3 (D855), care au pe ambalajul produsului participant eticheta cu insemnele specificate de mai sus.

Pentru a putea participa la Campania promotionala, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) sa achizitioneze cel putin un produs participant, in perioada Campaniei promotionale, respectiv 11 iulie – 14 septembrie 2014 (inclusiv) din magazinele fizice sau online
  • b) sa acceseze site-ul dedicat Campaniei promotionale „ www.lgpromo.ro” in perioada 11 iulie – 30 septembrie 2014 (inclusiv)
  • c) sa completeze corect formularul de inscriere in Campanie
  • d) sa incarce (upload-eze) pe site-ul dedicat Campaniei promotionale o fotografie sau o copie scanata lizibila a facturii fiscale care dovedeste achizitionarea produsului participant
  • e) sa incarce (upload-eze) pe site-ul dedicat Campaniei promotionale o fotografie sau copie scanata lizibila  a etichetei ce contine codul IMEI al produslui participant. Eticheta ce contine codul IMEI se afla lipita pe exteriorul ambalajului original al produsului participant.

Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte duce la imposibilitatea validarii formularului de inscriere, precum si la invalidarea cadoului. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inscrierea unor date incorecte sau unor date care apartin altor persoane. Participantii au obligatia, sub sanctiunea anularii cadoului, de a pastra produsul participant achizitionat in perioada Campaniei, precum si ambalajul original si factura fiscala care dovedeste achizitionarea acestuia, pana la validarea finala si intrarea in posesie a cadoului oferit de catre Organizator.

In cadrul acestei Campanii promotionale se vor acorda fara tragere la sorti, un numar estimat, dar nu limitat la, de 2.000 de tablete LG G Pad 7.0 (V400) pentru orice telefon mobil LG G3 achizitionat.