Acest concurs a expirat în data de 2015-07-06. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti plinul de muzica la Rompetrol.

Campania "Fa-ti plinul de muzica la Rompetrol" este organizata pe teritoriul Romaniei in perioada 5 iunie - 5 iulie 2015, in locatiile selectate de Organizator din benzinariile Rompetrol, prin accesarea online a paginii de concurs.

Lista tuturor Locatiilor participante pot fi vizualizate mai jos:

  • Rompetrol - Bucuresti Sector 3 Sos. Mihai Bravu nr. 396, sector 3, 030327
  • Rompetrol - Voluntari Ilfov, Sos. Centurii nr. 7, 077190
  • Rompetrol - Bucuresti Sector 1 B-dul Bucurestii Noi nr 48. sector 1 Bucuresti
  • Rompetrol - Constanta, Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 194A, 900472
  • Rompetrol - Constanta , Bd. Tomis nr. 352, 900519
  • Rompetrol - Calea Bucuresti nr. 242, 500299, DWS - COCO - Brasov 3 - Noua
  • Rompetrol - Pantelimon 1 Bucuresti - sos Pantelimon nr. 448 A, Sector 2

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la Campanie pentru tragerea la sorti de la finalul campaniei este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs (Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta minima de 18 ani, impliniti pana la data inceperii Campaniei.);
  • sa fie prezent intr-una din locatiile Rompetrol participante la campanie;
  • participantul se va inscrie in Promotie exclusiv prin accesarea paginii de concurs, prin completarea formularului de date personale: nume, prenume, numar de telefon mobil, adresa e-mail si optional numarul cardului Rompetrol Fill&Go si finalizarea inscrierii prin apasarea butonului „Conectare”. Accesarea paginii de concurs se poate face direct, intr-una dintre locatiile participante in spatiul destinat acestei campanii accesand tableta pusa la dispozitie in statiile Rompetrol participante sau prin intermediul telefonului mobil conectat la internet.

Un participant se poate inscrie de mai multe ori in promotie prin accesarea paginii de concurs, dar poate castiga un singur premiu oferit prin tragere la sorti.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii se vor oferi prin tragere la sorti electronica si constau in:

  • 30 x Telefon Vodafone Smart 4 Turbo

In cadrul acestei campanii se va trage la sorti in mod electronic, pentru fiecare zi de campaniei cate un castigator pe zi, in total 30 de castigatori impreuna cu 60 de rezerve, cate 2 rezerve pentru fiecare castigator in parte.  Tragerea la sorti va avea loc pe data de 7 iulie 2015 in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui notar public.

In tragerea la sorti vor intra toti participantii care finalizeaza inscrierea in campanie in perioada 5 iunie – 5 iulie 2015. Participantii care detin un card Rompetrol Fill&Go vor avea o sansa in plus la tragerea la sorti din data de 7 iulie 2015.