Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Loteria Fidelicard 2015 te trimite lunar in excursie intr-o capitala europeana sau te premiaza cu 1.000 euro!

Campania "Loteria Fidelicard 2015 te trimite lunar in excursie intr-o capitala europeana sau te premiaza cu 1.000 euro!" va incepe la data de 31 ianuarie 2015 si se va finaliza in data 31 ianuarie 2016.

Campania organizata se desfasoara limitat strict la incinta Centrelor Comerciale:

  • Plaza Romania - situat in Bd. Timisora nr. 26, Sector 6, Bucuresti;
  • Bucuresti Mall - situat in Calea Vitan nr. 55 - 59, Sector 3, Bucuresti;

Premiile acordate in prezenta Campanie sunt in numar de 48, respectiv 24 de premii detaliate mai jos alocate spre a fi oferite pentru Centrul Comercial Bucuresti Mall (cate doua per luna) si 24 de premii detaliate de mai jos alocate spre a fi oferite pentru Centrul Comercial Plaza Romania (cate doua per luna), astfel:

Premii aferente Centrului Comercial Bucuresti Mall:

  • 12 premii constand in sejur City Break pentru Centrul Comercial Bucuresti Mall, care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 sejur in fiecare luna.  Sejurul City Break  este pentru 2 persoane fiind in valoare de maxim 6.900 Lei / sejur.
  • 12 premii constand in carduri de fidelitate speciale Fidelicard ce vor fi incarcate cu puncte in echivalentul sumei de maxim 4.600 Lei (echivalentul a 1.000 Euro la cursul valutar din ziua extragerii premiilor) pentru Centrul Comercial Bucuresti Mall si care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 card in fiecare luna.

Premii aferente Centrului Comercial Plaza Romania:

  • 12 premii constand in sejur City Break pentru Centrul Comercial Plaza Romania, care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 sejur in fiecare luna. Sejurul City Break este pentru 2 persoane fiind in valoare de maxim 6900 Lei / sejur.
  • 12 premii constand in carduri de fidelitate speciale Fidelicard ce vor fi incarcate cu puncte in echivalentul sumei de maxim 4.600 Lei (echivalentul a 1.000 Euro la cursul valutar din ziua extragerii premiilor) pentru Centrul Comercial Plaza Romania si care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 card in fiecare luna.

ln perioada 31 ianuarie 2015 - 31 ianuarie 2015, clientii care detin un card de fidelitate Fidelicard si care vor achizitiona produse si / sau servicii din magazinele ce isi desfasoara activitatea in Centrele Comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall, cu o valoare insumata de minim 100 lei, vor avea dreptul al inregistrare in vederea participarii la prezenta Campanie la Birourile de Informare (Info Desk-urile) din Centrele Comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Se mentineaza in mod expresa ca pentru inscrierea in Campanie in vedere castigarii dintre premiile aferente alocate fiecarui centru comercial, cumparaturile in cuantumul minim mai sus mentionat trebuie sa fie facute doar de la magazinele aferente / ce-si desfasoara activitatea in respectivul centru comercial. NU sa admite inscrierea in Campanie la biroul de informare dintr-un centru comercial cu bonuri de cumparaturi din magazine ce isi deasfasoara activitate ín celalalt centru comercial.

Bonurile fiscale, dupa verificare, semnare si stampilare de catre reprezentantul organizatorului, vor fi returnate participantilor inscrisi la campanie pentru a fi pastrate de catre acestia. Bonurile fiscale odata prezentate, semnate si stampilate de catre reprezentantul organizatorului, nu mai pot fi folosite di nou in acesta campanie de catre participanti.

Dupa inregistrarea facturilor / bonurilor fiscale, in urma introducerii valorii de minim  100 Lei pe cardul Fidelicard, POS-ul de la Biroul de lnformare (Info Desk) din Complexul Comercial Plaza Romania sau Bucuresti Mall va genera automat un numar de participare care va avea alocata o serie unica de numere (corespunzator serie numar card posesor).

Aceste numere de participare cu serii unice  de numere  se vor introduce in sistemul informatic al Organizatorului de gestiune a cardului Fidelicard ca dovada a inscrierii in prezenta Campanie.

Un client / participant va primi pentru fiecare parte intreaga de 100 lei cheltuiti si dovediti cu bonuri fiscale cate 1 talon / bon de participare - i se va aloca un numar de participare, astfel de exemplu pentru un bon sau mai multe in valoare cumulata de 520 lei se vor primi 5 numere de participare la tragerea la sorti din aceasta Campanie. Cu cat sumele cheltuite si dovedite de cei care doresc sa participe la Campanie sunt mai mari, cu atat vor creste si sansele de castig. 

Castigatorii Premiilor se vor desemna prin extragere (tragere la sorti) dintre toti participantii la Campanie, inscrisi in intervalul de timp precizat.

Desemnarea seriilor castigatoare ale numereler de participare se face in functie de rezultatele pur aleatorii ale unor evenimente ce constau in extrageri de numere, indiferent de procedurile si caracteristicile mijloacelor utilizate pentru efectuarea extragerilor, care nu se desfasoara in prezenta jucatorilor.

Extragerea seriilor castigatoare se va face incepand cu extragerea cifrei unitatilor din seria castigatoare, urmand cu extragerea cifrei zecilor din seria castigatoare, urmand cu extragerea cifrei sutelor din seria castigatoare, urmand cu cifra miilor si asa mai departe, extragandu-se in functie de numarul maxim al ultimei serii alocate/inregistrate.

In perioada 01 - 07 ale fiecarei luni, organizatorul va efectua extragerea castigatorilor de premii pentru luna precedenta, pentru fiecare dintre Centrele Comerciale  Plaza Romania si Bucuresti Mall in prezenta unei comisii de validare formata din trei persoane desemnate de catre Organizator.