Acest concurs a expirat în data de 2014-07-26. Vezi concursurile active aici.
Castiga in fiecare dimineata la Morning ZU un smartphone HTC One M8!

Campania publicitara “Romania frumoasa” se va desfasura in perioada 18 - 25 iulie 2014.

Ascultatorii Radio ZU sunt anuntati sa incarce pozele lor (realizate de ei) care arata in propria opinie de ce Romania este frumoasa. Pozele pot avea ca subiect peisaje, locuri, situatii, oameni. Pozele apar pe platforma radiozu.ro dupa ce sunt moderate. Moderarea (acceptarea in concurs) se face in cel mult 12 ore de la inscrierea unei poze in concurs. Nu vor fi aprobate pozele care nu au legatura cu tema concursului. O persoana se poate inscrie in concurs cu o singura poza

In fiecare dimineata, Buzdugan si Morar aleg cu ajutorul ascultatorilor castigatorul zilei. Un ascultator este invitat sa aleaga un numar de la 1 la numarul total de pagini cu poze inscrise la concurs. Un al doilea ascultator este invitat sa intre in direct si sa aleaga un numar de la 1 la numarul total de poze aflate pe pagina aleasa anterior. Poza aleasa astfel este declarata castigatoare. In fiecare zi exista un singur castigator.

Fiecare castigator primeste cate un telefon HTC M8. Persoana desemnata ca fiind castigatore va fi contactata, ulterior si off-air, de catre Co-organizatori in cel mult 2 zile lucratoare de la data desemnarii drept castigatoare pentru a stabili detaliile de intrare in posesia castigului.

Castigurile campaniei:

  • 6 telefoane HTC-One M8