Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga in fiecare dimineata la Europa FM un sejur sau un weekend la munte in Romania sau la mare in Grecia!

Adăugat de concursoman în data de 2015.02.01 • 1194 vizualizări

concurs Europa FM

Desteptarea te trimite, impreuna cu Neotour, in vacanta!

Deşteptarea te trimite, împreună cu Neotour, în vacanţă! Câştigă în fiecare dimineaţă la Europa FM un sejur sau un weekend la munte în România sau la mare în Grecia!

George Zafiu şi Vlad Petreanu alimentează luptele de idei şi îi încarcă cu energie pe cei care ştiu! Ascultă în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, Deşteptarea, la Europa FM, şi poţi câştiga o vacanţă în Grecia sau una la munte în România.

În fiecare zi, realizatorii emisiunii Deşteptarea vor anunţa premiul valabil Bătălia Sexelor: un weekend sau o vacanţă prelungită la Bran sau chiar o vacanţă în Grecia!

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul Deşteptarea urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM. Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

 

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.


PARTICIPA LA CONCURS