Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga in fiecare dimineata carduri de asistenta rutiera si vouchere de benzina!

Esti in pana de roata, motor si idei? Apeleaza la 9695 sau asculta in fiecare dimineata, Alarma ProFM

Povesteste-ne in fiecare dimineata, in direct la radio una dintre intamplarile traite cu masina si te rasplatim zilnic, cu un card Premium 9695 de asistenta rutiera si 10 L carburant

Fie pana cat de rea, NU TE ALARMA! 9695 e de partea ta!

Concursul se desfasoara in reteaua nationala a postului de radio „Pro FM”, detinut de Organizator, in perioada cuprinsa intre data de 16.06.2014 si data de 13.07.2014, dupa cum urmeaza: 

  • De Luni pana Vineri, in intervalul 07.00 – 10.00, se va desfasura o sesiune de Concurs/zi. 

Astfel, de Luni pana Vineri, se va desfasura, in intervalul 07.00 – 10.00, o singura sesiune de concurs. Sesiunea de Concurs dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului, dupa cum se detaliaza mai jos. Persoana care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs, va da semnalul de incepere a Concursului. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu o intamplare avuta cu masina in vacanta.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa. 

Criteriile in functie de care vor fi desemnati castigatorii Concursului sunt creativitatea Participantului raportat la originalitatea propriei intamplari avute cu masina in vacanta si originalitatea acestei intamplari. Astfel, Participantilor li se aduce la cunostinta ca desemnarea castigatorilor premiilor se face practic in functie de valoarea prestatiei lor, apreciata liber de persoanele care prezinta emisiunea „PRO FM”. La momentul inchiderii Sesiunii de Concurs, aceste persoane vor contacta telefonic Participantul expeditor al SMS-ului valabil pe care il desemneaza castigator in functie de criteriile mai sus mentionate. Acest Participant va intra in direct pe postul de radio „Pro FM” si va povesti intamplarea avuta cu masina in vacanta pe care a scris-o in SMS-ul valabil. 

Fiecare Participant declarat castigator al Concursului va primi urmatoarele premii:

  • 1 x Card Premium 9695
  • 1 x voucher de 10 L de carburant

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii: 

  • 20 de „Carduri Premium de asistenta rutiera pentru vacanta 9695”. „Cardul Premium de asistenta rutiera pentru vacanta 9695” poate fi utilizat pentru vacantele cu masina atat in Romania, cat si in Europa, pentru o perioada de 15 zile calendaristice consecutive, incluzand servicii de asistenta rutiera fara limita de kilometrii.
  • 20 de vouchere de carburant de 10 L fiecare. Voucher-ul de benzina poate fi utilizat in reteaua de benzinarii „Moll”.