Acest concurs a expirat în data de 2015-01-19. Vezi concursurile active aici.
Hrana sanatoasa pentru animalul meu de rasa - Dachshund si Poodle.

Concursul  "Hrana sanatoasa pentru animalul meu de rasa - Dachshund si Poodle" se va desfasura in perioada 12 ianuarie - 18 ianuarie 2015.

Concursul se desfasoara dupa urmatoarele etape:

  • Inscriere: Participantii completeaza formularul de participare dupa ce au luat la cunostinta Regulamentul prezent si si-au exprimat acordul fata de conditi, iar completarea formularelor de inscriere la Concurs reprezinta cunoasterea si acceptarea in totalitate a Regulamentului.
  • Completarea formularului: Formularul de inscriere contine doua rubrici: o rubrica cu datele de contact ale Participantului si o rubrica cu informatii despre animal. Ambele rubrici trebuie completate integral. Participantii trebuie sa ataseze formularului poza pe care vor sa o inscrie in Concurs.
  • Selectarea pozelor participantilor: Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta pozele Participantilor la Concurs, inainte de a le face publice. Numai pozele care respecta pe deplin conditiile, vor fi luate in considerare pentru extragerile la sorti.

La finalul saptamanii de concurs (19 ianuarie 2015) 1 castigator pentru fiecare rasa si 5 rezerve. Organizatorul va analiza numarul de "Like-uri" primite de fiecare poza, pentru a nominaliza cate 1 castigator al premiului de popularitate, pentru fiecare rasa.  In cursa pentru premiile de popularitate intra toti concurentii inscrisi pe parcursul saptamanii de concurs (12 ianuarie - 18 ianuarie 2015).

Cei 2 castigatori alesi prin tragere la sorti vor beneficia de aceleasi premii. Fiecare premiu consta in:

  • Hrana orientativ pentru o luna. Hrana poate sa difere in functie de varsta cainelui.
  • Rucsac Royal Canin
  • Un loc in pagina calendarului Royal Canin dedicat raselor, pagina lunii ianuarie 2016

Cei 2 castigatori ai premiului de popularitate ales in functie de numarul de like-uri cumulate, vor beneficia de:

  •  Un loc in pagina calendarului Royal Canin dedicat raselor, pagina lunii ianuarie 2016