101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga hainele prospetimii din colectia unicat Dero, creata de un designer roman!

 admin  2015.01.30  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  8944

concurs Dero

Umple-ti casa de inspiratie romaneasca si innoieste-ti garderoba cu una dintre hainele prospetimii din colectia unicat "Dero e al tau"!

Campania "Dero e al tau." se va desfasura in perioada 01 februarie 2015 - 12 aprilie 2015.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs participant la campanie, sa descopere si sa trimita catre organizator in perioada campaniei, codul unic de participare pe care l-au descoperit pe materialul promotional atasat produsului participant pe care l-au achizitionat urmat de codul articolului vestimentar pe care l-au ales, folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare:

  • prin SMS la numarul 1899, numar cu tarif standard disponibil in retelele de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Telekom);
  • prin completarea formularului disponibil in cadrul aplicatiei "Dero e al tau" de pe pagina de Facebook Dero Romania;

Un cod unic de participare va putea fi inscris in campanie o singura data, doar prin una dintre cele doua modalitati de inscriere.

In cadrul acestei campanii se acorda in total 213 premii (cate trei premii in fiecare zi de campanie) ce constau in articole vestimentare realizate de un designer roman. La momentul fiecarei inscriei, participantii vor putea sa isi aleaga unul dintre urmatoarele articole vestimentare, prin mentionarea in mesajul de inscriere a codului corespunzator acelui articol vestimentar:

  • Rochie cu maneca scurta - codul 1
  • Bluza cu maneci trei sferturi - codul 2
  • Bluza cu maneca scurta - codul 3
  • Fusta - codul 4
  • Rochie cu maneca lunga - codul 5

Premiile se acorda prin tragere la sorti, extragerile electronice automate fiind facute zilnic din totalitatea inscrierilor valide efectuate in perioada campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

Dero e al tau concurs Dero te imbraca in prospetime SMS 1899 rochie cu maneca scurta bluza cu maneci trei sferturi bluza cu maneca scurta fusta rochie cu maneca lunga concursuri online hainele prospetimii dero sms 1899Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.