98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga garantat unul dintre premiile verii!

 admin  2016.07.03  Diverse,Castig instant  14974

concurs Coca-Cola

Colecteaza capacele de la sticlele de Coca-Cola participante la promotie si inscrie codul de sub capac pe www.castigapremiileverii.ro, aduna puncte si castiga fara tragere la sorti:

  • o doza Coca Cola - 10 puncte
  • un tricou - 30 puncte
  • un prosop de plaja - 35 puncte

Campania se desfasoara in perioada 11.07.2016 - 28.08.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Coca-Cola castiga premii castiga premiile verii castigapremiileverii.coca-cola.ro castigapremiileverii.ro campanie Coca-Cola www.castigapremiileverii.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.