Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Philips iti rasplateste fidelitatea!

Campania promotionala "Philips iti rasplateste fidelitatea!" se va desfasura la nivel national, in perioada 15 Septembrie 2014 - 30 Noiembrie 2014.

Produsele participante la Campanie sunt toate sursele de iluminat Philips din gamele LED, Halogen, fluorescente (integrate si non-integrate), lampi HID si incandescente.

Premiile care se acorda in cadrul campaniei promotionale sunt urmatoarele:

  • pentru un cupon cu 2 etichete promotionale premiul poate fi ales de castigator: intre Fier de Calcat Philips cod GC3802 sau aparat de ingrijire corporala Philips cod BG2036
  • pentru un cupon cu 5 etichete promotionale premiul este o tableta Philips cod PI3910
  • pentru un cupon cu 10 etichete promotionale premiul este un TV Philips 32PHH4309 diagonala 81 cm
  • pentru un cupon cu 15 etichete promotionale premiul este un Esspresor Philips Saeco HD8745
  • pentru un cupon cu 20 etichete promotionale premiul este un TV Philips 40PHF4309, diagonala 102 cm

Pentru a participa la campania promotionala, participantii trebuie sa cumpere surse de iluminat Philips din gamele participante la campanie (LED, Halogen, fluorescente (integrate si non-integrate), lampi HID si incandescente de la un distribuitor autorizat. Pentru fiecare achiziție de surse de iluminat Philips de la un distribuitor autorizat Philips în valoare de 1.000 lei fara TVA pe intregul parcurs al campaniei promotionale, participantul va primi câte o “etichetă promoţională” sub forma de autocolant de la distribuitorul de la care a cumparat produsele particpante. Etichetele promoţionale se vor colecta (prin lipire) pe „Cuponul promoţional” ce va fi inmanat de catre distribuitorul de la care participantul a cumparat produsele participante.

Participantii trebuie sa adune minim 2 “etichete promotionale” pentru a participa la campanie.

Participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere primit de la distribuitor in integralitate, cu toate datele solicitate, sa ataseze la acest formular ”Cuponul Promotional” pe care sunt colectate etichetele promotionale si copiile facturilor fiscale care sa dovedeasca achizitiile de surse de iluminat Philips si sa trimita aceste acte pe adresa: Philips Romania SRL, cu sediul in Bd. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 14, sector 2, Bucuresti, in atentia Ovidiu Nicolita/ Anca Lupusavei.

Fiecare premiu se va acorda garantat fiecarui participant care se inscrie in campanie in perioada 15 Septembrie - 30 Noiembrie 2014. Acordarea premiilor se va face incepand cu data de 15.12.2014, dar nu mai tarziu de 31.02.2015.