75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Castiga garantat un voucher in valoare de 20 ron!

   2013.08.19    1467

Castiga garantat un voucher in valoare de 20 ron!

homey

Inregistreaza-te si ai acces la branduri renumite cu discount de pana la 70%!

Gandeste-te la noi ca la un prieten. Unul care se pricepe de minune la mobilier, accesorii si decoratiuni home-deco si care iti aduce tot timpul cadouri - sub forma de reduceri la cele mai noi colectii de design interior ale brandurilor de top din Italia, Germania, Franta, Grecia sau Brazilia.

Suntem prietenul care te-a adus in cel mai mare club privat de shopping online, cu acces la produse home&deco semnate de cei mai cunoscuti designeri si colectii faimoase realizate de branduri de renume.

Suntem prietenul corect: vrem sa-ti oferim tot timpul cele mai bune produse, la cel mai bun pret. Fara costuri aditionale sau intermediari, showroom-uri extravagante sau depozitare.

Misiunea noastra este sa te tinem tot timpul la curent cu cele mai noi trenduri in designul interior si cu cele mai noi creatii ale designerilor din toata lumea.

Te ajutam sa-ti construiesti in propia casa o lume asa cum ti-ai imaginat-o: cu bun gust si originalitate, cu produse de cea mai buna calitate si cele mai in trend piese de mobilier, indiferent daca esti adeptul stilului clasic sau exclusivist.

Fa-ti un cont ACUM! si abone


PARTICIPA LA CONCURS