98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga garantat un voucher Lego Duplo de 60 de lei!

 admin  2016.03.25  Vouchere,Castig instant  2207

concurs eMAG

Campania se va desfasura in perioada 21 martie 2016 - 21 iulie 2016.

Participa la campanie toate produsele listate aici.

Pentru fiecare comanda sau comenzi cumulate de minimum 300 de lei facute in perioada campaniei pe eMAG, participantii vor primi un card cadou sub forma unui cod electronic avand valoarea de 60 lei, TVA inclus.

Cardurile cadou se vor emite si vor fi transmise in format electronic, dupa livrarea comenzii, la adresa de email asociata contului de client eMAG. Cardurile cadou se emit a doua zi dupa ce este atins pragul de 300 de lei si sunt valabile in perioada 22 martie 2016 - 21 august 2016. Cardurile cadou pot fi folosite oricand in perioada de valabilitate pentru orice comanda lansata in categoria Jucarii, Copii & Bebe, pentru produse Lego Duplo de pe eMAG.

Premii:

  • 10.000 x Vouchere Lego Duplo

Pentru a putea utiliza un card cadou pentru achitarea unei viitoare comenzi pe site-ul eMAG, trebuie introdus codul electronic al cardului cadou la sectiunea aferenta din noua comanda generata.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online promotii online reduceri online promotii eMAG reduceri eMAG promotii Pampers reduceri Pampers voucher Lego DuploNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.