Acest concurs a expirat în data de 2015-05-30. Vezi concursurile active aici.
Philips iti rasplateste fidelitatea!

Campania promotionala „Philips îţi răsplăteşte fidelitatea!” se va desfasura la nivel national, in perioada 16 Martie 2015 – 29 Mai 2015.

Produsele participante la Campanie sunt toate sursele de iluminat Philips din gamele LED, Halogen, fluorescente (integrate si non-integrate), lampi HID si incandescente.

Pentru a participa la campania promotionala, participantii trebuie sa cumpere surse de iluminat Philips din gamele participante la campanie (LED, Halogen, fluorescente (integrate si non-integrate), lampi HID si incandescente de la un distribuitor autorizat. Pentru fiecare achiziție de surse de iluminat Philips de la un distribuitor autorizat Philips în valoare de 1.000 lei fara TVA pe intregul parcurs al campaniei promotionale, participantul va primi câte o “etichetă promoţională” sub forma de autocolant de la distribuitorul de la care a cumparat produsele participante. Etichetele promoţionale se vor colecta (prin lipire) pe „Formular de participare” ce va fi inmanat de catre distribuitorul de la care participantul a cumparat produsele participante. Participantii trebuie sa adune minim 2 “etichete promotionale” pentru a participa la campanie.

Participantii trebuie sa completeze formularul de participare primit de la distribuitor in integralitate, cu toate datele solicitate, sa ataseze la acest formular copiile facturilor fiscale care sa dovedeasca achizitiile de surse de iluminat Philips si sa trimita aceste acte pe adresa: Philips Romania SRL, cu sediul in Bd. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 14, sector 2, Bucuresti, in atentia Ovidiu Nicolita / Anca Lupusavei.

Premiile care se acorda in cadrul campaniei promotionale sunt urmatoarele:

  • pentru 1 formular de participare cu 2 etichete promotionale premiul este un set de picnic pentru 4 persoane in valoare 113 lei fara tva.
  • pentru 1 formular de participare cu 6 etichete promotionale premiul este un set de calatorie in valoare de 328 lei fara tva.
  • pentru 1 formular de participare cu 15 etichete promotionale premiul este o bicicleta in valoare de 750 lei fara tva.
  • pentru 1 formular de participare cu 25 etichete promotionale premiul este un weekend la munte in valoare de 1250 lei fara tva.
  • pentru un formular de participare cu 40 etichete promotionale premiul este un TV Philips in valoare de 1725  lei fara tva.

Fiecare premiu se va acorda garantat fiecarui participant care se inscrie in campanie in perioada 16 Martie 2015 - 29 Mai 2015, prin trimiterea formularului de participare completat corect si complet, impreuna cu copiile facturilor fiscale care sa dovedeasca achizitiile de surse de iluminat Philips. Livrarea premiilor care vor fi date in cadrul campaniei promotionala, se va face la adresa specificata de Participant pe formularul de participare. Acordarea premiilor se va face incepand cu data de 01.06.2015, dar nu mai tarziu de 15.08.2015

Premiile vor fi acordate automat, fara tragere la sorti, tuturor participantilor care indeplinesc conditiile necesare pentru acordarea acestora.