Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Samsung Food Showcase

Campania “Samsung Food Showcase” este organizata si desfasurata in toata reteaua de magazine Activ Invest, Carrefour, Metro, eMag, Flanco, Altex, Domo si Media Galaxy.

Campania va incepe la data de 1 octombrie 2014 si se va incheia, fie la 30 noiembrie 2014, fie in momentul epuizarii stocului de premii, in functie de care dintre ele se va produce mai curand.

Produsele participante la campania “Samsung Food Showcase” sunt aparatele frigorifice modelul RH57H90507F/EO achizitionate din reteaua de magazine Activ Invest, Carrefour, eMag, Flanco, Altex, Domo si Media Galaxy in perioada 01 octombrie 2014 – 30 octombrie 2014.

Clienti care au achizitionat din locatiile participante unul din produsele precizate mai sus incepand cu data de 1 octombrie 2014 pot suna la linia de Infoline Samsung ,telefon 08008 726 78 64 pentru a se inscrie in campanie. Clientul trebuie sa comunice Numele, Prenumele, varsta, adresa de livrare a premiului si un telefon de contact.

Pentru a fi validat, clientul trebuie sa trimita in termen de 5 zile lucratoare, pe adresa website-ului samsung.com/ro/info/contactus.html la sectiunea “contact us”, dovada care atesta achizitia a unuia din produsele participante din locatiile selectate de catre oganizator in perioada 01 octombrie 2014 – 30 noiembrie 2014 si o copie a cartii de identitate (Scan factura fiscala si CI). Marimea documentelor ce se vor trimite catre organizator pentru validarea premiului nu pot depasi 10 MB.

Participantii validati vor castiga cate un Samsung Tab S pentru fiecare produs participant ce se regaseste pe factura fiscala. Premiile se vor trimite prin interemdiul unei firme de curierat, preselectata de catre organizator, in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii. Persoanele juridice pot castiga un singur premiu pentru fiecare factura fiscala indiferent de numarul de produse participante ce se regasesc pe aceasta.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii:

  • 15 x Samsung Tab S cu ecran de 10,5” in valoare de 1.243 RON, fara TVA

Regulamentul complet al concursului îl găsiţi aici.