Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Achizitioneaza Samsung SUHD TV si primesti un Galaxy Note 4.

Campania va incepe la data de 07 Aprilie 2015 si se va incheia la 30 Aprilie 2015, sau in momentul epuizarii stocului de premii, in functie de care dintre ele se va produce inainte de 30 Aprilie 2015.

Produsele participante la campanie sunt televizoarele marca Samsung, modelele UE55JS8500LXXH, UE55JS9000LXXH, UE65JS8500LXXH, UE65JS9000LXXH, UE65JS9500LXXH, UE78JS9500LXXH si UE88JS9500LXXH comericalizate de Samsung Electronics Romania SRL, in reteaua de magazine Altex, Flanco, Emag, Activ, Carrefour, Media Galaxy, in perioada 07 Aprilie 2015 – 30 Aprilie 2015 sau in momentul epuizarii stocului de premii, in functie de care dintre ele se va produce mai curand.

Pentru a participa la Campania Promotionala, participantii trebuie să:

  • achizitioneze din magazinele participante, în perioada campaniei promotionale, oricare 1 produs participant;
  • pastreze bonul fiscal care atesta achizitia produselor participante, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma si demonstra achizitionarea acestuia;
  • in termen de 5 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului participant, transmite pe adresa website-ului samsung.com/ro/info/contactus.html la sectiunea “contact us”, dovada care achizitiei produsului participant (scan factura fiscal + bon fiscal), si o copie a cartii de identitate / certificatul de inregistrare a persoanei juridice si numar de telefon / adresa de email la care pot fi contacti pentru transmiterea premiilor. Marimea documentelor ce se vor trimite catre organizator pentru validarea premiului nu pot depasi 10 MB.

Participantii au obligatia de a se inscrie in campania promotionala pana cel tarziu la data de 7 Mai 2015

Participantii validati vor primi cate un premiu constand in 1 Samsung Galaxy Note 4 pentru fiecare 1 produs participant achizitionat ce se regaseste pe factura fiscala. Premiile se vor trimite prin intermediul unei firme de curierat, preselectata de catre organizator, in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii

In cazul in care participantii validati returnează Produsul Participant din motive independente de conformitate acestora, castigatorul Campaniei Promotionale se obliga sa returneze si premiul primit constand in un Samsung Galaxy Note 4, in termen de 5 zile lucratoare.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt: