Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Ia-ti Foot-Bolul!

Promoţia se va desfăşura în perioada 01 martie 2016 - 30 septembrie 2016.

Cumpără două cutii promoţionale de Pringles Pringoooals. În fiecare dintre aceste cutii, dedesubtul sigiliului, există un cod unic al cutiei, alcătuit din 10 litere, fără spaţii. Apoi intră pe www.pringles.com, introdu cele două coduri şi datele tale relevante (nume, adresă etc.), plăteşte 13,61 lei costuri de livrare şi îţi vei primi Foot-bolul în aproximativ 90 de zile.

Fiecare cerere de participare validă vă oferă 1 footbowl, în limita stocurilor disponibile. Toate bolurile footbowl vor fi expediate la adresa oferită la depunerea cererii. Premiul oferit vă va fi livrat în termen de 90 de zile.

Foot-bolul va fi livrat într-o cutie. Foot-bolul este alcătuit din 3 componente: 1 x parte inferioară a bolului + 1 x parte superioară a bolului + 1 modul de sunet introdus în centrul bolului. În cutia în care se livrează sunt incluse 2 baterii AAA, pentru a fi introduse în modulul de sunet.  Foot-bolul are diametrul de 20 cm, înălţimea de 9,75 cm şi greutatea de 400 g (cu toate componentele). În el se poate goli complet o cutie de Pringles.

Această promoţie se adresează doar persoanelor care au împlinit 18 ani.