108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga garantat tutoriale de machiaj si 160 vouchere H&M in valoare de 300 RON fiecare!

 admin  2018.05.07  Diverse,Vouchere,Trageri la sorti,Castig instant,Invitatii  3844

concurs Discreet

Campania promotionala Discreet "Castiga un stil plin de prospetime" este organizata pe teritoriul Romaniei in perioada 01 aprilie - 31 august 2018.

Produsele participante sunt Discreet Deo Summer Fresh, Discreet Deo Waterlily si Discreet Deo Spring Breeze, ce sunt marcate cu un sticker cu codul promotional. Ambalajul cu codul promotional trebuie pastrat pentru validarea premiilor.

Pentru inscrierea in campanie, participantul trebuie sa achizitioneze produse participante in campanie si sa trimita codurile promotionale online, pe site-ul campaniei.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 5 x tutoriale (videouri demonstrative) de machiaj garantate ce vor putea fi accesate pe website-ul campaniei prin introducerea codului mentionat pe pachetul promo Discreet
  • 160 x vouchere H&M in valoare de 300 RON fiecare, prin tragere la sorti

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Discreet castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.