Acest concurs a expirat în data de 2016-08-29. Vezi concursurile active aici.
Aduna punctele si castiga premiile verii!

Campania se va desfasura in perioada 11 iulie 2016 - 28 august 2016 inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la campanie, sunt exclusiv bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de Coca-Cola si Coca-Cola Zero, imbuteliate in ambalaje de 330 ml sticla nereturnabila, 500 ml PET, 1,25L PET, 2L PET si 2,5L PET cu capac inscriptionat cu puncte care au inscriptionat si pe eticheta regulamentul scurt ale acestei campanii.

Ambalajele promotionale aferente produselor aflate in campanie vor putea fi identificate prin urmatoarele 2 elemente definitorii:

  • etichetele promotionale care vor contine mesajul "Aduna punctele si castiga garantat premiile verii" si regulamentul scurt al campaniei;
  • capacele promotionale care vor avea tiparit pe partea superioara, in exterior un punctaj (1 Punct, 2 Puncte sau 3 Puncte) si in interior un cod unic alfanumeric format din 8 caractere;

Mecanismul campaniei, de tipul "strange puncte si castigi garantat", se bazeaza pe colectarea de puncte tiparite pe capacele produselor promotionale si pe inscrierea codurilor unice alfanumerice de sub capac si castigarea de premii garantate, in functie de punctajul acumulat. Participantii pot opta pentru a se inscrie pe website, a cumula puncte si a castiga garantat premii constand in tricouri si prosoape de plaja si/sau pot opta pentru a cumula puncte si a solicita premiile garantate, constand ín doze de bautura Coca-Cola de 330 ml prin Centre de Premiere.

Astfel, pentru a participa in campanie participantii trebuie sa achizitioneze produse promotionale si:

  • sa identifice codurile alfanumerice din interiorul capacelor produselor promotionale si sa le inscrie in campanie, in perioada campaniei, prin website, urmand procedura electronica de inscriere pusa la dispozitie pe website, pentru a castiga premiile garantate, oferite prin website si/sau;
  • sa colecteze capace care insumeaza minim 10 puncte, conform punctajelor inscrise pe suprafata fiecarui capac, sa se prezinte la unul din centrele de premiere si sa solicite, in contrapartida pentru capacele respective ce vor fi predate, premiul garantat.

Prin cumularea de puncte, participantii primesc garantat unul sau mai mult premii, acestea fiind garantate in limita stocului disponibil.

Punctajele inscrise pe capacele produselor promotionale sunt evidentiate mai jos:

  • 330 ml Coca-Cola sticla nereturnabila - capac metal - 3 puncte
  • 330 ml Coca-Cola Zero sticla nereturnabila - capac metal - 3 puncte
  • 500 ml si 1,25L Coca-Cola PET- capac rosu - 2 puncte
  • 500 ml si 1,25L Coca-Cola Zero PET- capac negru - 2 puncte
  • 2L si 2,5L Coca-Cola PET - capac rosu - 1 puncte
  • 2L si 2,5L Coca-Cola Zero PET - capac negru - 1 puncte

Pentru a se inscrie in campanie prin intermediul website-ului, participantii trebuie sa introduca codurile unice descoperite sub capac. Participantului care inscrie·un cod alfanumeric valid, ii sunt alocate in mod automat de catre sistem un numar de puncte aferente produsului promotional achizitionat. Cuantumul punctelor astfel alocate coincide cu punctajul ce se regaseste pe capacul in care este tiparit codul alfanumeric inscris si este salvat in contul participantului de pe website.

Capacele ale caror coduri alfanumerice au fost inscrise prin website nu pot fi utilizate pentru a solicita premii in Centrele de Premiere.

Prin cumularea de puncte, participantii castiga automat, fara tragere la sorti, in functie de numarul de puncte acumulat si in masura in care punctele acumulate permit aceasta, la alegerea consumatorului, un tricou sau un prosop de plaja, din modelele oferite de catre organizator.

Punctajele necesare pentru a castiga premii pe website sunt evidentiate mai jos:

  • tricou Coca-Cola super cool - 30 puncte
  • prospop de plaja Coca-Cola Summer - 35 puncte

La fiecare 10 puncte cumulate de pe capacele produselor promotionale, participantii pot opta pentru sa se prezinte la oricare dintre Centrele de Premiere mentionate in regulament, pentru a solicita premiul garantat constand intr-o doza de bautura Coca-Cola de 330 ml. Pentru a intra in posesia premiului, participantii trebuie sa predea capacele produselor promotionale al caror punctaj insumat are valoarea minima 10 puncte. Totodata acestora li se poate solicita sa furnizeze date personale de identificare (nume, prenume, serie si numar Carte de ldentitate sí localitate) si sa semneze un document de predare-primire premiu care va contine cateva date minime de identificare, respectiv nume, prenume, serie si numar carte de identitate si localitate ín scopul pastrarii unei evidente a premiilor predat.

ln cadrul campaniei se vor acorda, fara tragere la sorti, un numar total de 262.630 de premii, dintre care un numar de 49.000 tricouri, 24.000 prosoape de plaja si 189.630 de doze Coca-Cola 330 ml.