Acest concurs a expirat în data de 2015-12-26. Vezi concursurile active aici.
De Craciun reincarca energia planetei.

Campania se va desfăşura în perioada 16 – 25 decembrie 2015 la nivel national.

Pentru a putea participa la campanie, participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  • Să colecteze minim 10 kg de baterii sau acumulatori portabili uzati. Atentie: bateriile auto nu sunt baterii portabile!
  • Să trimita un mail la helpdesk@colecteazabaterii.ro sau sa sune la numarul de telefon 031.821.3333 si sa anunte data, si adresa completa de la care pot fi ridicate bateriile, precum si nume prenume, telefon si e-mail;
  • Ridicarea bateriilor uzate va fi facuta de catre un curier, costurile de transport fiind suportate de catre organizator sau, dupa caz, de un merchandiser al organizatorului;
  • Să predea bateriile uzate către curier /merchandiser-ul trimis de catre organizator;

Pentru fiecare 10 kg de baterii portabile uzate predate, participanţii primesc o tableta Samsung.

Un participant poate aduce la colectare baterii şi acumulatori uzaţi in mai multe tranşe pe durata campaniei, cantităţile fiind cumulate per persoană.

Validarea rezultatelor si acordarea premiilor se face numai dupa ce bateriile uzate au ajuns la organizator si au fost cantarite. Cantarirea si verificarea bateriilor uzate colectate se face de catre organizator, dupa ce aceastea au ajuns la sediul lui, iar organizatorul îşi rezervă dreptul de a descalifica orice participant care nu respectă compoziţia bateriilor uzate colectate (baterii plumb acid sau care depăşesc 3 kg) şi cantitatea minimă (10 kg baterii uzate).

Organizatorul va efectua verificarea cantităţilor si tipului de baterii portabile uzate primite, iar participarea în campanie va fi validată doar în urma acestei verificări. Pentru premiere vor fi luati in considerare doar participanţii ale căror baterii uzate au fost deja recepţionate si verificate de organizator. Bateriile plumb-acid (auto) şi cele cu greutăţi mai mari de 3 kg nu fac obiectul acestei campanii şi nu vor fi colectate.

În cadrul acestei campanii, se va acorda o tableta Samsung pentru fiecare 10 kg de baterii portabile uzate predate de către participanţi.

La recepţionarea bateriilor uzate, după verificarea conţinutului şi validarea participantului, se vor înregistra cantitatea de baterii uzate colectate împreună cu datele acestuia in tabelul campaniei si, dupa validarea cantitatilor participantul va primi premiul constand intr-o tableta Samsung.