108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o pereche de casti over-the-ear, un stick USB sau o punga de Lay's Maxx 65 g impreuna cu un Rockstar 250 ml!

 admin  2015.03.26  Diverse,Electronice,Castig instant,Alimente  2105

concurs Lay's

Campania "Vrem energie la maxxim" incepe pe data de 24 martie 2015 si se incheie la data de 20 mai 2015.

Produsele participante la campanie sunt:

 • Rockstar Original 250 ml
 • Rockstar SuperSour Apple 250 ml
 • Rockstar Xdurance Berry 250 ml
 • Lay's Maxx Deep Ridged Salt 65 g
 • Lay's Maxx Deep Ridged Paprika 65 g
 • Lay's MAxx Deep Ridget Cheddar & Onion 65 g

Pentru a participa la campanie, un participant trebuie sa indeplineasca urmatorii pasi:

 • Participantul trebuie sa solicite din magazinele participante un voucher al campaniei;
 • Trebuie sa colectioneze pe voucher punctele aferente premiului pus la dispozitie de catre organizator cumparand din magazinele participante orice combinatie dintre produsele participante: un produs Rockstar 350 ml si un produs Lay's Maxx 65 grame.
 • 1 punct este reprezentat de catre un sticker care se ofera in cadrul magazinului la o cumparare concomitenta a unui produs Rockstar 250 ml si a unui produs Lay's Maxx 65 grame, indiferent de aroma.
 • O data ce a strans punctele aferente pragurilor de premii, participantul trebuie sa se duca la oricare din magazinele selectionate si sa schimbe voucher-ul cu premiile aferente. Premiile se ofera in limita stocului disponibil in magazine.

Un voucher se poate schimba pe un premiu. Consumatorul care doreste sa colectioneze un nou premiu trebuie sa ceara un alt voucher de la magazinele participante. Acestea vor fi date in limita stocului din magazine. 1 punct este reprezentant printr-un sticker ce este eliberat de magazinele partenere la achizitionarea concomitenta a unui produs Rockstar 250 ml si al unui produs Lay's Maxx 65 g din cadrul magazinului.

Pentru a beneficia de premii, participantul trebuie sa se adreseze uneia dintre locatiile mentionate in Anexa 1. Premiul va fi acordat doar daca participantul va prezenta voucher-ul cu punctele aferente.

Premiile acordate in aceasta campanie:

 • la colectionarea a 3 puncte pe voucherul campaniei participantul castiga o punga de Lay's Maxx 65 g impreuna cu un Rockstar 250 ml, in total sunt oferite 4.060 de doze Rockstar 250 ml impreuna cu 4.060 pungi Lay's Maxx 65 g.
 • la colectionarea a 6 puncte pe voucherul campaniei participantul castiga 1 USB, 2 GB, in total sunt oferite 2.300 premii constand in USB-uri de 2 GB.
 • la colectionarea a 9 puncte pe voucherul campaniei participantul castiga o pereche de casti stereo Gembird Boston, lungime fir 1.5 m, conector jack 3.5 mm, in total sunt oferite 1.00 casti audio.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.concurs Lay's concurs Rockstar concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.