98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga garantat o minge de fotbal Adidas Brazuca si un televizor Samsung Smart TV, un Xbox 360 cu jocul Fifa 2014!

 admin  2014.06.24  Diverse,Electronice,Jucarii,Trageri la sorti,Castig instant  5042

concurs Aegon

Cine va câştiga CM de fotbal anul acesta? 

Fă un pronostic şi câştigă! Cadou garantat celor care vor face un pronostic corect!

Concursul "Cine va câştiga CM de fotbal anul acesta?" se va desfăşura în perioada 12-06-2014 - 27-06-2014. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 14-07-2014.

Premiul cel mare:

  • un televizor Samsung Smart TV + Xbox 360 + joc Fifa 2014

Premiile garantate:

  • minge de fotbal Adidas Brazuca Glider, varianta Glider a mingei oficiale a campionatului de fotbal 2014

Premiul cel mare va fi acordat de către Organizator prin tragere la sorţi.

Acei participanţi înregistraţi vor primi premiile garantate, care pe parcursul înregistrării vor face un pronostic corect şi exact în privinţa celor două echipe ce vor juca în finală, care echipă va câştiga campionatul mondial de fotbal 2014 şi care va fi rezultatul finală al meciului în timpul regulamentar de joc (timpul regulamentar de joc presupune 90 de minute şi prelungirea acordată de arbitru, care de obicei este de 2-3 minute).


PARTICIPA LA CONCURS

castiga garantat minge de fotbal Adidas Brazuca CM 2014 cine va castiga concursuri cu premii concursuri online cadou garantatNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.