Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Philips iti rasplateste fidelitatea!

Campania promotionala „Philips îţi răsplăteşte fidelitatea!" se va desfasura la nivel national, in perioada 01 Septembrie 2015 - 30 Noiembrie 2015

Produsele participante la campanie sunt toate sursele de iluminat Philips din gamele LED, Halogen, fluorescente (integrate si non-integrate), lampi HID si incandescente.

La aceasta Campanie promotionala poate participa orice societate comerciala legal inregistrata, recomandata de un distribuitor autorizat Philips si care primeste o invitatie de participare la campania promotionala impreuna cu formularul de participare prin care va fi informata asupra mecanismului campaniei si gamelor de produse participante (LED, Halogen, fluorescente integrate si non-integrate, lampi HID si incandescente). Distribuitorii autorizati Philips nu pot participa la aceasta campanie.

Pentru a participa in campanie, fiecare societate comerciala participanta:

  • trebuie sa achizitioneze in perioada 01 Septembrie - 30 Noiembrie 2015, surse de iluminat Philips din gamele participante la aceasta campanie LED, Halogen, fluorescente (integrate si non-integrate), lampi HID si incandescente, in valoare minima de 2.000 lei fara TVA; pentru fiecare achizitie de 1.000 lei fara TVA, fiecare societate comerciala participanta va primi o eticheta promotionala; fiecare eticheta se acorda pentru o valoare a achizitiei de 1.000 lei, fara TVA, neputandu-se acorda si/sau solicita pentru o valoare mai mica.
  • sa completeze formularul de participare primit de la distribuitorul autorizat Philipscu toate datele solicitate, 
  • sa ataseze la formularul de participare copiile facturilor fiscale care sa dovedeasca achizitiile de surse de iluminat Philips in perioada 01 Septembrie - 30 Noiembrie 2015 si sa le trimita pe adresa: Philips Romania SRL, cu sediul in Bd. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 14, sector 2, Bucuresti, in atentia Ovidiu Nicolita.  

Premiile care se acorda in cadrul campaniei promotionale sunt urmatoarele:

  • pentru 1 formular de participare cu 2 etichete promotionale poate fi ales unul din urmatorele premii: 
    • a) Aparat de tuns Philips HC5440;
    • b) Mixer vertical Philips HR1601;
    • c) Sandwich maker Philips HD2392;
  • pentru 1 formular de participare cu 5 etichete promotionale poate fi ales unul din urmatoarele premii:
    • a) Gratar electric Philips HD4417;
    • b) DVD player portabil Philips PD 7001B;
  • pentru 1 formular de participare cu 10 etichete promotionale poate fi ales unul din urmatoarele premii:
    • a)  Sistem micro music Philips MCM2050;
    • b)  Robot bucatarie Philips HR7628;
  • pentru 1 formular de participare cu 15 etichete promotionale premiul este un sistem Home cinema Philips HTD3570;
  • pentru 1 formular de participare cu 25 etichete promotionale premiul este un Televizor Philips 40PFH4200 cu diagonala de 102 cm;
  • pentru 1 formular de participare cu 50 etichete promotionale premiul este un Televizor Philips Smart Android 3D PHF5500;

O societate participanta poate trimite cupoane promotionale cu un numar maxim de 107 puncte promotionale si in consecinta poate castiga numarul de premii aferente a 107 puncte promotionale. 

Premiile garantate acordate nu pot fi inlocuite cu alte produse si nici nu se poate solicita echivalentul lor in bani. 

Fiecare premiu se va acorda garantat fiecarui participant care se inscrie in campanie in perioada 01 Septembrie 2015 - 30 Noiembrie 2015, prin trimiterea formularului de participare completat corect si complet, impreuna cu copiile facturilor fiscale care sa dovedeasca achizitiile de surse de iluminat Philips, pe adresa: Philips Romania SRL, cu sediul in Bd. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 14, sector 2, Bucuresti

Livrarea/acordarea premiilor care vor fi date in cadrul campaniei promotionala, se va face la adresa specificata de Participant pe formularul de participare. Acordarea premiilor se va face incepand cu data de  01.01.2016, dar nu mai tarziu de  28.02.2016.