108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 experiente culinare intr-una dintre urmatoarele tari: Spania, Germania, Italia, Grecia sau Turcia, 164 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 lei si 23 premii in bani!

 admin  2018.06.09  Bani,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  1165

concurs Oetker

Campania promoţională „Călătorește în lumea unor noi gusturi!” este organizată şi se desfăşoară în perioada 21.05.2018 – 31.10.2018 pe teritoriul României și al Republicii Moldova, în locaţiile care comercializează produsele participante semnalizate cu materiale de comunicare ale campaniei.

Campania promoţională este deschisă tuturor persoanelor fizice cu reşedinţa în România și Republica Moldova, cu vârsta de cel puţin 18 ani, împliniţi pâna la data începerii Campaniei care respectă prevederile prezentului Regulament Oficial. 

Produsele Dr. Oetker participante la prezenta Campanie sunt: Gelfix Clasic 1:1, Gelfix Extra 2:1, Gelfix cu îndulcitor din Stevia, Gelfix Super 3:1, Gelifiant cu fructoză, Pikant fix iute, Pikant fix dulce-acrișor, Pikant fix cu verdețuri și Tomato fix.

Participanţii la prezenta Campanie Promoțională trebuie:

 1. Să achiziționeze oricare trei produse participante la prezenta campanie în perioada 01.05.2018 – 31.10.2018. Cele trei produse participante trebuie să fie achiziționate pe același bon fiscal;
 2. Să înscrie bonul fiscal în perioada campaniei prin următoarele metode:
  • Pe web: prin accesarea website-ului www.oetker.ro (în cazul participanților din România) sau prin accesarea website-ului www.oetker.md (în cazul participanților din Republica Moldova) și completarea formularul online de înscriere. Formularul online de înscriere trebuie completat cu datele personale (nume, prenume, data nașterii, număr de telefon, adresă de e-mail) și cu datele bonului fiscal care atestă achiziția celor trei produse participante (număr și data emiterii bonului) și denumirea celor trei produse participante achiziționate.
  • Prin SMS la numărul 3728; numărul 3728 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone și Orange (România) și Moldcell, Orange și Unite (Republica Moldova). Mesajul de SMS trebuie să conţină numărul și data bonului fiscal care atestă achiziția a 3 produse participante. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.
  • Prin poştă, valabil doar pentru participanții care au reședință pe teritoriul României: trimiţând datele personale (nume, prenume, data nașterii, număr de telefon, adresă de e-mail) şi datele bonului fiscal care atestă achiziția celor trei produse participante (număr și data emiterii bonului) la O.P. 10, C.P. 100, București.

Un participant unic poate înscrie maximum 30 bonuri fiscale pe toată durata campaniei. Un participant unic este definit de același nume, prenume și număr de telefon.

Acelaşi bon fiscal nu poate fi înscris decât o singură dată în cadrul campaniei promoţionale, indiferent de modalitatea de înscriere. Organizatorul va avea dreptul să solicite câştigătorilor, pe lângă bonul extras câştigător, şi toate celelalte bonuri trimise de acelaşi câştigător. Dacă se dovedeşte că un participant a înscris în campanie acelaşi bon fiscal de mai multe ori, acesta va fi descalificat şi va pierde dreptul asupra premiului câştigat şi de participare în continuare la campania promoţională.

Pentru fiecare înscriere validă în campanie, participanții vor primi o şansă de a câştiga unul din următoarele premii:

 • Doar partipanții din România care au înscrieri valide făcute pe website sau trimise prin SMS pot câștiga premiul zilnic care constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 200 lei. Se va acorda câte un voucher pe zi.
 • Doar partipanții din Republica Moldova care au înscrieri valide făcute pe website sau trimise prin SMS pot câștiga premiul săptămânal care constă în bani de cumpărături - 800 MDL. Se va acorda câte un premiu pe săptămână.
 • premii lunare (acordate prin extrageri lunare) constând în experiențe culinare într-una dintre următoarele țări: Spania, Germania, Italia, Grecia sau Turcia. Excursiile se vor acorda sub forma unor vouchere turistice.

Fiecare participant are obligația de a păstra bonul fiscal/bonurile fiscale cu care a participat la prezenta campanie pentru validarea premiului, în cazul unui câştig.

Premiile acordate în cadrul prezentei campanii promoţionale sunt:

 • Premii zilnice - valabile doar pentru participanții din România   
  • 164 x Voucher de cumpărături în valoare de 200 lei
 • Premii săptămânale - valabile doar pentru participanții din Republica Moldova  
  • 23 x Premiu în bani (1 premiu = 800 MDL)
 • Premii lunare   
  • 5 x Experiențe culinare într-una dintre următoarele țări: Spania, Germania, Italia, Grecia sau Turcia

Lista câştigătorilor validaţi conţinând atât numele şi prenumele câştigătorilor cât şi premiile câştigate va fi publicată, în termen de maximum 10 de zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor, pe website-urile www.oetker.ro și www.oetker.md.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Oetker castiga premii concurs gelfixNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.