77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga excursii pentru doua persoane la Algarve, Portugalia si croaziere pentru doua persoane pe Marea Mediterana!

 admin  2016.05.09  Vacante,Trageri la sorti  3376

concurs Radio Romania Actualitati

Concursurile vor începe luni 9 mai 2016 şi se vor încheia duminică 10 iulie 2016, zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59, în următoarele intervale de zile lucrătoare:

  • concursulul I: 9 – 29 mai 2016;
  • concursulul II: 13 iunie – 10 iulie 2016;

Pentru a putea participa la cele două concursuri, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • să completeze corect şi complet formularul de înscriere aflat pe pagina concursului sau pe pe pagina oficială de Facebook RRA, ce conține următoarele câmpuri obligatorii: Nume, Prenume, Telefon mobil valid (la care poate fi contactat pe toată perioada campaniei), Adresa de e-mail validă (la care poate fi contactat pe toată perioada campaniei), Indiciul unic al săptămânii.
  • Indiciile săptămânale ale fiecărui concurs vor fi postate în advertoriale despre destinații postate pe site-ul Radio România Actualităţi. Vor fi valide înscrierile cu indiciul săptămânii curente.
  • In Duminicile de 29 mai 2016 şi 10 iulie 2016, ora 17:15, sunt prevăzute fazele finale care constau în acordarea unui timp de 5 minute în care cei înscrişi trebuie să sune la un număr unic stabilit de organizator şi anunţat în momentul lansării finalei. Câstigă cel de-al cincelea telefon primit în intervalul respectiv și care îndeplinește condițiile de înscriere. Gazda concursului final: moderatorul emisiunii „Ca pe roate”.
  • Primii participanții care sună în ziua finalei câștigă premii puse la dispoziție de partener.
  • Dacă la sfârşitul timului alocat de 5 minute, vor fi mai puţin de 5 telefoane primite, se va acordă premiul cel mare ultimului telefon primit;
  • Dacă la sfârşitul timului alocat de 5 minute, nu va fi nici un telefon primit, se va prelungi perioada de concurs cu timp nelimitat și va câștiga ascultătorul înscris și validat care sună primul;
  • Vor fi luați în considerare doar ascultătorii care s-au înscris în concurs conform indicațiilor de mai sus și au trimis indiciul unic;

Premiile oferite constau în excursii pentru două persoane la Algarve (Portugalia) ce include transport avion cursa charter Tarom, 7 nopți cazare cu demipen siune, transferuri, asistență turistică și a unei croaziere pentru două persoane pe Marea Mediterană ce include transport avion, 7 nopți cazare la bordul navei de croaziere, toate mesele la bordul navei, băuturile non alcoolice din timpul meselor principale ale zilei, un program bine planificat de activități în zilele petrecute în largul mării și o mare ofertă de divertisment seara, petrecerea de bun venit oferită de căpitan, participarea la activitățile de la bordul navei de croazieră (piscine, jacuzzi), seara de gală cu o cină specială.

Perioada de desfășurare a premiilor se stabilește de comun acord între partener și câștigător. Aceasta nu poate depășii data de 01.10.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio Romania Actualitati castiga premii Algarve Portugalia castiga excursie castiga croaziera croaziera pe Marea Mediterana