Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Aboneaza-te la Jurnalul National si esti mai castigat, mai relaxat si, in plus, poti fi si premiat!

Jurnalul National incepe 2016 intr-un format mai mare, cu 24 de pagini de continut variat. Intr-un demers jurnalistic care mizeaza pe anchete, reportaje, interviuri si articole de opinie, Jurnalul National este ziarul care ofera continut de calitate si care traduce masurile decidentilor in efectele acestora asupra cititorului. 

Editorial, Jurnalul National acopera toate zonele de interes ale agendei publice din Romania: politic, social si economic, detaliaza principalele evenimente externe, prezinte info inedite, iar in completare are rubrici ca meteo, horoscop sau “omul zilei”. O pondere importanta o au campaniile sociale, educationale, culturale sau centrate pe diverse ramuri de business, menite fie sa popularizeze si sa sprijine diverse cauze, demersuri, arii ale mediului de afaceri autohton, fie sa semnaleze si repare disfunctionalitati ale sistemului.

Abonează-te la Jurnalul Național si ești mai câștigat, mai relaxat și, in plus, poti fi si premiat!

Cei care se aboneaza la Jurnalul National pot castiga 100 de premii constand in excursii in Grecia si Delta Dunarii, tablete, smartphones, electrocasnice sau ceasuri de mana! Inscrierile in concurs se fac incepand cu data de 04.01.2016 si pana la data de 31.03.2016 (data postei).

Metodele de abonare:

  1. Nou si usor! Printr-un SMS la 7686 (6 euro+tva pentru abonament pe o luna) sau prin plata online cu cardul.
  2. Plata abonamentului se poate efectua si direct la sediul Jurnalului National sau prin mandat poştal-ordin de plată. Coordonatele sunt: S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., J 40/6989/2010, CUI 27201863, cont RO24BTRLRONCRT0300088901. Pentru abonamentele plătite până la data de 20 a lunii, livrarea ziarului se va face începând cu prima zi a lunii imediat urmatoare. 
  3. La cel mai apropiat oficiu poştal sau la factorul poştal care îţi aduce corespondenţa. Abonamentele Jurnalul Naţional sunt înscrise în catalogul Poştei Române: abonamentul Jurnalul Naţional Simplu are codul 19005 Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe poştale.
  4. La firmele specializate în colectarea şi distribuţia abonamentelor de presă. Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe de expediţie.