Acest concurs a expirat în data de 2018-07-30. Vezi concursurile active aici.
Castiga echipamentul tau de campion urmarind Turneul de la Roland Garros.

Câștigă echipamentul tău de campion cu Orange TV Go și Eurosport

Intră în atmosfera competițiilor de top, cu Orange TV Go!

Vezi gratuit în aplicație Turneul de tenis de la Roland Garros, pe Eurosport 1 HD și poți câștiga un voucher în valoare de 4500 lei sau unul din cele 5 vouchere de 1500 lei, pentru a-ți alege echipamentul tău de campion, de pe sportguru.ro.

Nu rata cele mai frumoase meciuri de la Roland Garros și urmărește performanțele celor șase reprezentante ale României, în frunte cu Simona Halep, numărul 1 mondial!

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone, laptop, tabletă din App Store sau Google Play sau pentru smart TV Samsung, din Samsung apps.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul Eurosport 1 HD, folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange sau de pe smartphone cu numărul tău de telefon Orange.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, între 4 mai și 29 iulie 2018 ai acces la canalul Eurosport 1 HD indiferent de pachetul tău.