Acest concurs a expirat în data de 2015-09-09. Vezi concursurile active aici.
Indeplineste-ti o dorinta.

Concursul “Indeplineste-ti o dorinta” se desfasoara in magazinul A ltex din Iulius Mall Iasi de la adresa Tudor Vladimirescu nr 113, Iasi si online pe pagina de internet Altex Romania, in perioada  28 august 2015 - 08 septembrie 2015.

Participantii se vor inscrie pe site-ul Altex, in pagina dedicata concursului, completand formularul cu urmatoarele date: nume, prenume, e-mail, telefon si un mesaj in care sa povesteasca despre cea mai frumoasa dorinta implinita

Premiile concursului constau in doua vouchere in valoare de cate 1.000 euro fiecare (in RON, la cursul zilei). Voucher-ul poate fi utilizat doar in magazinul Altex din Iulius Mall Iasi, doar in data de 11.09.2015, ora 16:00, pentru cumpararea oricarui produs, in limita sumei de 1.000 de euro (in RON, la cursul zilei).

Vor fi desemnati, la discretia organizatorului, doi castigatori si doua rezerve. Alegerea acestora se va realiza de catre juriul organizatorului format din trei membri ai departamentului de Marketing al Organizatorului, in urma selectarii celor mai frumoase povesti inscrise in concurs, si mentionati in procesul-verbal de finalizare a concursului si desemnare a castigatorilor. Castigatorii vor fi contactati telefonic si pe e-mail in data de 09 septembrie 2015.