Acest concurs a expirat în data de 2015-02-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga accesorii de care smartphone-ul tau se va indragosti!

La Evolio, februarie este luna iubirii, iar pentru a o sarbatori cum se cuvine, pe langa diverse promotii si reduceri de preturi, v-am pregatit si un concurs la care puteti participa impreuna cu persoana iubita, urmand ca premiul oferit sa fie atat pentru participant cat si pentru jumatatea sa.

Concursul  ”Castiga accesorii de care smartphone-ul tau se va indragosti!” se va desfasura in perioada 10 - 24 februarie 2015 prin contul de Facebook Evolio Romania.  Participantii trebuie sa trimita un mesaj privat pe Facebook sau pe adresa concurs@evolio.ro care sa contina o fotografie alaturi de persoana iubita si datele de contact: nume, prenume, telefon, adresa valida de email.

In urma inscrierilor in concurs, Evolio va crea pe profilul oficial Facebook Albumul Iubirii, in care vor fi postate fotografiile participantilor la concurs, si ii va tag-ui pe acestia.

Participantii la campanie trebuie sa acceseze Facebook si sa realizeze urmatorii pasi:

  • sa dea “like” paginii Evolio;
  • sa posteze pe peretele lor faptul ca participa la Concursul Evolio (share la postarea de concurs sau la album);
  • sa  invite cati mai multi prieteni sa participe la Concurs;
  • sa share-uiasca pe profilul Facebook personal fotografia  proprie urcata de Evolio in ”Albumul Iubirii”.

In data de 25 februarie 2015 toti participantii valizi vor intra in tragerea la sorti pentru castigarea marelui premiu ce se va efectua electronic, prin intermediul site-ului random.org.

Premiul Concursului consta in doua seturi de accesorii pentru smartphone, in valoare de 230 de lei fiecare (cu TVA inclusa), ce contin: incarcator auto micro USB, suport auto, baterie externa, stylus si casti stereo.